Carmen Dan (MAI): Mecanismul intervenției în situații de urgență l-am învățat de la un bun profesor - Liviu Dragnea

Carmen Dan (MAI): Mecanismul intervenției în situații de urgență l-am învățat de la un bun profesor - Liviu Dragnea

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seară, la sediul instituției, că mecanismul de intervenție în situații precum cele generate de vremea nefavorabilă l-a învățat "de la un bun profesor", anume Liviu Dragnea.

"Poate n-aș fi putut să accesez toate pârghiile necesare și nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă, dar eu mecanismul intervenției în astfel de situații să știți că l-am învățat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numește Liviu Dragnea, și când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naționale pentru situații de urgență, eu fiind un prefect la început de mandat. Și în acel an, în Teleorman, am trecut peste inundații, peste viscole și acesta era modul de acțiune și modul în care vicepremierul de atunci, Liviu Dragnea, pregătea aceste acțiuni", a spus Dan.

Ea a precizat că în astfel de situații trebuie știute pârghiile care trebuie accesate.

"Informația întotdeauna trebuie să vină din teren exact de la locul în care are loc intervenția și ne-am asigurat în permanență că informațiile care au venit din teren și care au fost prelucrate în centrul operațional de comandă sunt cele reale", a adăugat Carmen Dan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria