Carmen Dan: Facem eforturi să-l prindem pe Mazăre, chiar azi i-am interzis intrarea în țară!

Carmen Dan: Facem eforturi să-l prindem pe Mazăre, chiar azi i-am interzis intrarea în țară!

Dupa fuga celebrului interlop Radu Mazare, iata ca autoritatile romane au avut azi o prima reactie de nepasare si incompetență, scrie  Ponturifierbinti.com .

Prima care a reactionat a fost ca de obicei secre…, panar…, asta, ministrul de interne Carmen Dan:

„Nu am stabilit inca exact care au fost conditiile care au dus la producerea acestui incident grav. Si probabil nici nu vom stabili prea curand pentru ca este vorba de o ancheta care s-ar putea intinde pe cateva luni bune.

Din datele pe care le avem pana acum nu reiese clar cine se face vinovat de fuga lui Radu Mazare. Avem cateva indicii care conduc spre Soros, Kovesi dar si Iohannis si statul paralel, insa in acest moment al anchetei nu putem stabili cu precizie care din acestia este principalul vinovat.

In orice caz tin sa va informez ca la nivelul guvernului am organizat o celula de criza din care, in afara de mine, mai fac parte domnul Melescanu, ministrul de externe si domnul Daea, ministrul agriculturii.

Cu totii muncim din greu pentru prinderea fugarului Radu Mazare. Chiar azi l-am declarat persona non-grata si i-am interzis accesul in tara, astfel incat nici macar Interpolul nu il mai poate aduce inapoi.

Consider ca am procedat cat se poate de profesionist avand in vedere situatia speciala in care ne aflam.”

A mai precizat ministra.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?