Carmen Dan: Nu am avut sentimentul că sunt condusă de Liviu Dragnea

Carmen Dan: Nu am avut sentimentul că sunt condusă de Liviu Dragnea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a respins joi ideea că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar conduce excesiv și autoritar partidul, subliniind că activitatea Guvernului trebuia să se axeze pe solidaritate.

 

"Nu am avut niciun moment sentimentul că aș fi condusă, nici politic, nici administrativ. Eu mi-am înțeles pe deplin responsabilitățile și aici la minister am făcut tot ce ține de puterea mea pentru ca activitatea ministerului să reflecte până la urmă ceea ce ne-am înscris noi ca și obiectiv — creșterea gradului și nivelului de siguranță. (...) Nu cred că un ministru trebuie să stea liniștit și să nu își reproșeze nimic că în urma evaluării a răspuns bine la ceea ce trebuie să își îndeplinească, în timp ce alți miniștri au avut anumite întârzieri în implementarea programului. Aș vrea să rețineți că măsurile din programul de guvernare ar fi trebuit să se implementeze unitar, simultan și că o măsură care era în responsabilitatea unui minister avea efect și în planul activității celorlalte ministere", a declarat Carmen Dan, la sediul MAI.

Ea a refuzat să dea un răspuns întrebată dacă ar putea accepta o eventuală propunere de a fi premier: "Nu doresc să răspund la ipoteze și speculații, că nu mi s-a propus funcția de prim-ministru", a spus Dan.

AGERPRES/(A, AS — autor: Mihaela Tudorache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

Carmen Dan: Nu consider că am făcut parte din cel mai slab guvern; premierul este singur

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!