Carmen de la Sălciua a inaugurat sezonul de Dominicană...

Carmen de la Sălciua a inaugurat sezonul de Dominicană...

Carmen de la Sălciua și-a ținut nunta cât mai departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, evenimentul fiind unul discret.La scurt timp de la evenimentul important din viața sa, cântăreața a plecat în luna de miere alături de soțul său. Cei doi au vizitat Republica Dominicană, o destinație de vis în care au ajuns mai multe vedete din România.

Carmen de la Sălciua a profitat la maxim de vacanță, relaxându-se alături de partenerul său departe de agitația din țară. De asemenea, artista nu a uitat de urmăritorii săi de pe Instagram pe care i-a surprins cu o serie de imagini în costum de baie.

Un lucru este evident, superba brunetă este posesoarea unui trup de invidiat. Aceasta a îmbrăcat un sutien minuscul și o pereche de bikini provocatori ce i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat și bustul generos.

Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată în cele mai sexy ipostaze la plajă. Postările sale au strâns o mulțime de like-uri, dar și foarte multe mesaje din partea prietenilor virtuali.

„Ești o femeie frumoasă și cu o voce de aur ❤️”, „Ce bine arăți! ❤️”, „Super frumoasă și talentată”, „Ești superbă! Cât mă bucur pentru tine” sau „Radiezi de fericire! Mă bucur mult pentru tine, sper să fii toată viața așa de fericită ca acum! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

SURSA: a1.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”