Carmen Electra își schimbă oficial numele

Carmen Electra își schimbă oficial numele

Un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a aprobat săptămâna aceasta cererea actriței de a-și schimba legal numele. Pe 9 ianuarie, vedeta a depus o cerere în care preciza că vrea să treacă de la numele de naștere, Tara Leigh Patrick, la numele de scenă, potrivit yahoo!news .

Carmen Electra, foto Profimedia

Actriţa, acum în vârstă de 51 de ani, și-a folosit celebrul nume de scenă încă de când a intrat în lumina reflectoarelor. Când și-a început cariera de actriță, a folosea deja numele Electra. De exemplu, atunci când a intrat în Baywatch, în 1998, ca Lani McKenzie, în distribuţie apărea cu numele de scenă.

Cum și-a primit numele Carmen Electra

Electra şi-a început cariera ca dansatoare şi cântăreață, dând audiții pentru o trupă de fete pe care Prince îl crease la începutul anilor '90, potrivit The Hollywood Reporter. Ea povesteşte că numele numele de scenă i se datorează regretatului star pop, amintindu-și cum artistul i-a spus: „Nu ești o Tara. Tu nu ești Tara. Ești Carmen”.

Într-un interviu din 2014 pentru „The Yo Show” ca reluat ideea şi i-a atribuit lui Prince numele său întreg. „Arăți ca Electra. Acesta ar trebui să fie numele tău”, ar fi spus cântăreţul.

„La început m-am gândit că sună cam ca un fel de nume de tip supererou, ceea ce de fapt este”, a mărturisit Carmen Electra, adăugând că la început „a fost ezitantă” în legătură cu acest nume. „Dar cu timpul mi s-a părut că mi se potriveşte și asta este. Acum sunt Electra” – a mai spus ea.

Deși în cele din urmă nu a făcut parte din trupa de fete pentru care a dat audiţie, Electra spune că a reuşit să-i atragă atenţia lui Prince şi acesta a luat-o sub aripa lui, devenind una dintre protejatele sale.

Când Prince a murit, în 2016, Carmen Electra declara în presa din SUA: „Mi-a dat numele, a crezut în mine și a inspirat o întreagă generație. Îl voi iubi întotdeauna”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?