Carmen Tănase, roast de Revelion: Florin Busuioc are destule calități cât să-i ignorăm prognozele greșite | VIDEO

Carmen Tănase, roast de Revelion: Florin Busuioc are destule calități cât să-i ignorăm prognozele greșite | VIDEO

Actrița Carmen Tănase a pregătit un moment amuzant în noaptea de Revelion, axat pe atuurile și cusururile invitaților în cadrul programului special pregătit de ProTV în seara dintre ani.

Carmen Tănase, roast de Revelion FOTO Captură video

Ce-ar fi să medităm puțin asupra propriilor neajunsuri și cusururi? Poate conștientizându-le putem să schimbăm puțin macazul. Toți avem și calități și defecte, important e să știm cum să ne asumăm cusururile, să ni le transformăm în atuuri“, a spus îndrăgita actriță, îndreptându-și apoi atenția asupra invitaților din platou.

Cosmin Seleși: Ca neajuns, n-a ajuns nicăieri să cânte. Mai crești și mai vorbim

CRBL: E plin de calități care se mai cheamă și circumvoluțiuni. De aceste calități a dat dovadă când și-a dat seama că tot mai bine e în România și a părăsit meleagurile spaniole. Nu știu dacă se mai ține de breakdance, deși la vârsta lui, la fiecare pas ar trebui să se gândească mai mult la break (ruptură) decât la dance (dans).

Florin Busuioc: Are destule calități cât să-i ignorăm toate prognozele greșite, care au fost destule. Putem să scoatem și noi capul pe fereastră și să ne orientăm.

Anna Lesko: E greu să-i găsesști un cusur între atâtea calități. Activează în toate artele, e actriță, pictoriță, cântăreață, îi plac manelele și are origini ucrainene, deci anul ăsta e scutită. Slava!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă