Caroline Wozniacki, necazuri și coincidențe stranii de când a pornit conflictul cu Simona Halep

Caroline Wozniacki, necazuri și coincidențe stranii de când a pornit conflictul cu Simona Halep

Caroline Wozniacki a produs o mulțime de comentarii după ce a spus că nu e corect ca Simona Halep, implicată într-un caz de dopaj, să primească invitații la turnee, ci ar trebui să o ia de jos, cu competiții la care poate accede pe propriile puteri. A urmat o replică a româncei, care a acuzat-o de răutate de colega sa de circuit, dar și o ironie la adresa acesteia - Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă -, după care Woz a fost protagonista mai multor necazuri.

Caroline Wozniacki și Simona Halep s-au întâlnit în finala Australian Open 2018. Foto AFP

Imediat după declarațiile contra Simonei , Caroline Wozniacki a pierdut inexplicabil confruntarea cu Anhelina Kalinina din turul 2 de la Miami Open, după ce a condus cu 7-5 și 6-2. Ieri, danezei i s-a făcut rău într-o întâlnire cu Austria din Billie Jean King Cup, la scorul de 6-0, 1-0 pentru adversară și a abandonat partida. Culmea, întâmplarea s-a produs la Oerias, în Portugalia, acolo unde tot ieri Simona Halep a acceptat o invitație din partea organizatorilor la turneul programat între 15 și 21 aprilie!

Aflată pe locul 118 mondial, Caroline Wozniacki vrea să participe la a patra ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, astfel că joacă în echipa de Billie Jean King Cup a Danemarcei, care evoluează în această săptămână în Grupa 1, zona Europa/Africa, la Oeiras, contra Austriei, Ungariei și Bulgariei.

I s-a făcut rău la scorul de 0-6, 0-1

Danemarca a jucat luni prima întâlnire din grupă, cu Austria, iar Caroline Wozniacki a intrat pe teren contra Sinjei Kraus (222 WTA). Primul set a fost rezolvat rapid de austriacă, 6-0, apoi adversara a câștigat și primul game din al doilea. Woz a fost nevoită să ceară intervenția medicului, ea simțind o stare de rău, astfel că s-a retras după numai 30 de minute de joc.

„M-am simțit foarte rău pe teren, eram amețită și nu puteam vedea bine mingile. Încă de la începutul meciului am avut senzația de vomă și mi-a fost teamă să nu vomit pe teren”, a spus daneza pentru TV 2 Sport. Echipa sa a pierdut întâlnirea cu 2-1 și probabil că fostul lider mondial nu va mai evolua pentru reprezentativa țării sale. Ea nu mai jucase în naționala de BJK Cup/ Fed Cup din 2015, iar anul trecut a revenit în circuitul WTA după o pauză de trei ani în care a adus pe lume doi copii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 „Voiau să ne ia borcanul cu 9,5 lei și îl puneau pe raft cu 30 de lei” / Magiunul de Topoloveni, primul produs tradițional românesc recunoscut de UE, el…

3 Cine sunt cei 300 de securiști și colaboratori care au certificate și indemnizații de revoluționari

4 VIDEO Premierul Slovaciei ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile. Primele imagini cu atacatorul

5 Turcii se laudă că noile avioane de luptă KAAN sunt „mai bune” decât avioanele americane F-35