Cartianu: Când a MURIT Gigină, Oprea tocmai se despărțise de Rareș Bogdan! Mâncaseră o friptură la RESTAURANT...

Cartianu: Când a MURIT Gigină, Oprea tocmai se despărțise de Rareș Bogdan! Mâncaseră o friptură la RESTAURANT...

Este incredibil! Rareș Bogdan mai apare într-o anchetă a DNA! Informaţie publicată de Cartianu: în seara în care s-a produs accidentul din coloana oficială a lui Oprea, Jegul Oprea venea de la un restaurant, unde se întâlnise cu Rareş Bogdan şi cu deputatul Nuţu Fonta. 

"Încet-încet, aflăm detalii interesante despre generalul-cu-girofar, Gabriel Oprea. Inclusiv două nume-cheie dintr-o seară tragică: Rareș Bogdan și Nuțu Fonta. O informație care-i va interesa și pe procurorii DNA: în seara zilei de 20 octombrie 2015, când și-a pierdut viața polițistul-motociclist Bogdan Gigină, generalul Oprea venea de la un restaurant bucureștean, în care se întâlnise cu două personaje rămase până acum în umbră: ziaristul Rareș Bogdan (Realitatea TV) și deputatul Nuțu Fonta (UNPR).

Rareș Bogdan și Nuțu Fonta, deputat de Maramureș, au fost ultimii cu care Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier și ministru de Interne, a vorbit înainte de a porni în cursa infernală (noapte, ploaie, peste 100 km/h), care avea să ducă la moartea unui polițist din coloana oficială.

Rareș Bogdan este un apropiat al lui Gabriel Oprea. Tot în 2015, ziaristul a făcut pe intermediarul între șeful UNPR și directorul de atunci al TVR, Stelian Tănase. Rareș Bogdan l-a sunat pe Tănase și i l-a dat la telefon pe Oprea, care juca la intimidare, încercând să determine scoaterea de pe post a unor știri despre doctoratul plagiat al ministrului de Interne.

P. S. - A nu se înțelege că Rareș Bogdan și Nuțu Fonta au vreo vină în moartea polițistului Gigină", a scris Cartianu pe Facebook.

Acuzaţiile lui Cartianu l-au făcut pe preșul penelist Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", să dea o replică dură, ferindu-se însă, ce să vezi, să menţioneze numele destinatarului:

"In plina noapte am observat ca unii sufera de noaptea mintii.....

Nu am stiut daca sa reactionez violent verbal sau pur si simplu sa deplang afectiunea de care sufera un baiat ce dupa ce s-a infruptat din banii lui Dinu Patriciu a ajuns sa il injure pe acesta in cel mai scabros mod cu putinta..... Cert este ca un individ ce se chinuie sa iasa in evidenta de vreo doi ani injurandu-ma cu stoicism si perseverenta asta seara a comis o imprudenta ce demonstreaza prostia crasa care ii populeaza cutiuta craniana de

o forma oricum nedefinita. Imbecilul cu pricina a scris o porcarie mai mare decat el asta noapte dupa ce am terminat o emisiune de dezvaluiri despre o mafie de unde s-a infruptat si el si foarte posibil multi altii ...(in curand alte nume implicate in jaful de la Borsa si Valea Vaserului).

Ce a scris urat mirositorul? O imbecilitate si o MINCIUNA atat de usor demontabila incat ma intreb de ce m-am oprit din lectura "Confesiunilor unui cafegiu" pentru a raspunde maimutoiului.....

Mai javra penala nu iti este rusine sa insinuezi ca individul ministru Oprea se intorcea de la o intalnire la care a luat parte si subsemnatul in seara in care a avut loc accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina? Pai mai frustratule iti era atat de greu sa iti pui la treaba cei doi neuroni impotenti pe care ii ai pentru a vedea ca data de 20 octombrie 2015, data accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina a fost intr-o zi de marti..... Pai mai frustrat absolut iti era greu sa vezi daca am lipsit de pe sticla Tv-ului RealitateaTv in acea seara? Auzi ma, pot intelege ca ma urasti chiar daca nu credeam ca invidia pe care mi-o porti deoarece esti mult mai prost, mai urat, mai jenant, mai scarbos mirositor si ca nu te saluta nici vecinii pe strada te pot face sa aberezi chiar in halul asta..... Pai boule absolut chiar iti era greu sa faci un click pe realitatea.net in arhiva "Jocuri de putere" pentru a vedea cam ce faceam in martea respectiva la ora la care a avut loc accidentul....?!? Si inainte de asta cu ceva timp.

Eram in DIRECT imbecilule, eram in Live, adica eram alaturi intr-o singura seara de mult mai multi oameni decat te-au vazut pe tine in viata asta! Eram intr-una dintre cele 5zile din 7 in care intre 20.45 si 00.15/00.30 sunt in Studioul Realitatea Tv. Cum naiba puteam fi in Direct si in acelasi timp nu stiu unde naiba ti-a soptit tie cineva ce a vrut sa iti testeze perspicacitatea de rinocer transpirat.... Cine ti-a spus boule o asa enormitate? Aaaaaa, vei spune ca accidentul a fost inainte de ora intrarii mele in Direct, poate, pai da maimutoiule dar eu spre deosebire de tine inainte de a intra in Direct ma duc sa fac un dus, ...am inteles ca iti este strain acest obicei smile emoticon , ma barbieresc dupa care ma imbrac cu un costum, adica ceva ce tu cred ca nu poti intelege ce e ca nu ai cum, apoi imi aleg o cravata, o batistuta asortata, dupa care intru la machiaj, imi verific desfasuratorul cu Roxana/Calina/Mihai si imi fac o rugaciune sa nu dau peste prosti ca tine pe parcursul emisiunii..... smile emoticon

Cine ti-a spus o astfel de enormitate? Oricine ar fi si-a batut din pacate joc de tine!

Te-ai mai facut odata de ras..... Ei si, ce conteaza la tine care treci aproape zilnic prin starea asta iti vei spune probabil!? Pai conteaza boule, conteaza pentru ca vor vedea si foarte putinii oameni ce te mai iau in seama ca nu esti altceva decat un individ bolnav de ura, de invidie.... ti-am raspuns pentru ca deja intreci masura fara ca eu sa fi facut referire la tine vreodata. Cum nu am facut nici acum. Pur si simplu imi este jena mie de rusinea ta pentru a scrie aici numele tau....Cine vrea sa ghiceasca sa o faca, cine nu sa se gandeasca ca oricine minte cu nerusinare ar putea sa se regaseasca in caracterizarea de mai sus....

(Mi-am pierdut 10minute cu tine in loc sa imi vad de lectura obligatorie inainte de culcare. Am gresit. Ti-am acordat prea mult.)" 

Grigore Cartianu i-a răspuns imediat preșului. Pretinzând scuze şi susţinând că adevărul va ieşi la iveală din ancheta DNA.

"Informația publicată de mine l-a urzicat rău pe Rareș Bogdan. Iar acesta a produs un text mizerabil, de care ar trebui să-i fie rușine. Poate n-ar strica și niște scuze. Dar probabil am așteptări prea mari...

Culmea e că informația în sine nici măcar nu-l incriminează pe el, ci pe generalul Oprea. Jurnalistul de la Realitatea TV n-a încălcat nicio lege întâlnindu-se la restaurant cu Gabriel Oprea. Dar Gabriel Oprea a folosit coloana oficială ilegal, mergând cu ea la (și de la) restaurant. A mânca o friptură nu poate fi considerată o situație excepțională și urgentă, pentru a justifica folosirea coloanei oficiale de către ministrul de Interne!

Informația cu întâlnirea Gabriel Oprea - Rareș Bogdan, în acea zi de 20 octombrie, am auzit-o pe la jumătatea lunii ianuarie. Prima sursă! M-am abținut să public. Ieri mi-a fost confirmată de o altă persoană. A doua sursă! Ambele - credibile. Am hotărât să public.

Argumentul lui Rareș Bogdan, că nu se putea întâlni cu Gabriel Oprea pentru că avea emisiune în acea zi, este pueril. Accidentul a avut loc cu cel puțin o oră înainte de startul emisiunii lui Rareș Bogdan. Iar întâlnirea de la restaurant putea fi cu cel puțin o oră înainte accidentului. Deci, Rareș Bogdan a avut la dispoziție mai mult de două ore să ajungă de la restaurant la sediul Realitatea TV. Suficient timp pentru a ajunge și pe jos!

Aștept cu încredere ancheta DNA. Acolo, printre informațiile relevante din punct de vedere juridic, s-ar putea regăsi și detalii mai puțin semnificative, de genul cu cine s-a întâlnit generalul Oprea la restaurantul cu pricina.

Până atunci, îi recomand lui Rareș Bogdan să tragă aer în piept și să nu-și pună poalele în cap. Nu de alta, dar riscă să cadă în ridicol. În fond, problemele lui de imagine sunt în altă parte: intermedierea Gabriel Oprea - Stelian Tănase, stenogramele lui Vanghelie, plocoanele politico-fanariote de la aniversară, obraznicele contracte cu statul etc.

Nu uitați să iubiți adevărul în fiecare zi!", a replicat Cartianu.

Interesant, nu?

 

 

 






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /