Casa groazei din Polonia: incest și trei crime terifiante. Cine sunt părinții bebelușilor morți, ascunși în pivniță VIDEO

Casa groazei din Polonia: incest și trei crime terifiante. Cine sunt părinții bebelușilor morți, ascunși în pivniță VIDEO

Un caz șocant a oripilat Polonia, după ce 3 bebeluși morți au fost găsiți în subsolul unei case. Ancheta poliției a scos la iveală o serie de orori despre autorul crimelor și despre părinții celor trei micuți.

Un polonez în vârstă de 54 de ani a avut cel puțin trei copii cu fiica sa și apoi a îngropat nou-născuții decedați în subsolului casei sale, din satul Czerniki, la sud-vest de Gdansk.

Ororile s-au petrecut într-un sat din apropierea orașului Gdansk FOTO Shutterstock

Se pare că trupurile bebelușilor ar fi fost învelite în pungi de plastic, a relatat ziarul Gazeta Wyborcza, citat de Today Times. Doi bebeluși au fost găsiți vineri seară, iar al treilea a fost descoperit sâmbătă dimineață.

Au fost îngropați în subsol. Acolo nu era nicio podea, doar lut bătut pentru a putea fi dezgropate. Cadavrele se aflau în diferite stadii de descompunere", a declarat un purtător de cuvânt al Parchetului pentru portalul tabloidului polonez „Fakt".

Sâmbătă seară, poliția încă mai căuta posibile cadavre nou-născuți la locul crimei, a relatat agenția de știri PAP.

Parchetul îl cercetează pe bărbat și pe fiica lui în vârstă de 20 de ani, care locuiește cu el, pentru crimă și incest . Duminică, un magistrații au dispus arestarea celor doi. Imagini și filmări publicate pe internet arată că tatăl și fiica locuiau într-o casă neîngrijită și dărăpănată în Voievodatul Pomerania.

De mai mulți ani, bărbatul ar fi avut relații sexuale cu fiica lui. Vecinii au declarat portalului de știri „Fakt.pl” că el a ras-o în cap, astfel încât să nu fie atractivă pentru alți bărbați. Cu toate acestea, ea „l-a văzut ca pe un zeu”. Cei doi puteau fi văzuți mergând de mână ca niște îndrăgostiți.

Oamenii știau

În satul cu 180 de locuitori, oamenii erau conștienți de incest. „Toată lumea vorbea despre tatăl care se culca cu fiica sa”, a spus un sătean pentru ziar. Fiica cea mare a fost văzută și ea cu burtă în urmă cu ani. Se spune că este mama unuia dintre cei 3 nou-născuți morți. Bărbatul de 54 de ani nu a lăsat pe nimeni să intre în casa lui; mulţi oameni din sat se temeau de el. Se spune că ar avea 12 copii, iar soția sa a murit în 2008.

În urmă cu ceva timp, colegii femeii au bănuit că aceasta este însărcinată. Purta haine largi pentru a-și ascunde burta. Acum trei săptămâni și-a luat concediu. Când s-a întors la muncă după o săptămână, părea epuizată, dar a refuzat să spună dacă a născut. Un coleg a informat serviciile sociale, al căror personal a contactat poliția.

Cazul readuce în prim-plan un infractor sexual notoriu din Austria: „Polonezul Josef Fritzl” era titlul din „Gazeta Wyborcza”. Fritzl, care de atunci și-a schimbat numele, și-a ținut fiica captivă timp de 24 de ani într-o pivniță pe care o construise singur sub casa sa din Amstetten, Austria Inferioară. Femeia a născut șapte copii, în urma relației cu tatăl său. Un fiu a murit de boală la scurt timp după naștere. Fritzl le-a explicat soției și vecinilor că fiica sa s-a alăturat unui cult. Viața sa dublă a fost expusă în 2008 și un an mai târziu a fost condamnat la închisoare pe viață.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat