Casa lui Dan Diaconescu, călcată de mascați. Polițiștii din Constanța au făcut percheziții

Casa lui Dan Diaconescu, călcată de mascați. Polițiștii din Constanța au făcut percheziții

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu - arhiva foto

Conform unor surse judicare, polițiștii au descins în dimineața zilei de joi, 6 aprilie, la casa lui Dan Diaconescu. Perchezițiile ar fi făcute sub coordonarea unui parchet din Constanța.

IPJ Constanța a transmis că, într-adevăr, a efectuat percheziții la un bărbat de 55 de ani din București.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, transmite IPJ Constanța.

Fostul patron al OTV Dan Diaconescu - încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj - a fost pus în libertate în 2017, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.

Condamnat la 5 ani şi şase luni pentru şantaj, fostul patron al televiziunilor OTV şi DD TV, Dan Diaconescu a anunţat pe pagina sa de Facebook lansarea unui nou post media , de genul Netflix sau HBO, promiţând că va dărui publicului criptomenedele „Cryptodani”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski