Casa regală britanică marchează aniversarea a 4 ani ai prințului George printr-un nou portret oficial

Casa regală britanică marchează aniversarea a 4 ani ai prințului George printr-un nou portret oficial

Prințul William și soția sa Kate au făcut publică o nouă fotografie oficială a fiului lor, prințul George, care a împlinit, sâmbătă, vârsta de 4 ani, informează DPA.

"Ducele și ducesa sunt încântați să împărtășească un nou portret oficial al prințului George pentru a marca aniversarea a patru ani ai Alteței Sale Regale", se arată într-un anunț al Palatului Kensington publicat pe Twitter.

Portretul prințului, în care acesta poate fi văzut purtând o cămașă "seersucker" fără guler, în dungi albastre și albe, a fost realizat de fotograful regal Chris Jackson.

"Mă simt onorat că ducele și ducesa de Cambridge au ales să împărtășească acest portret pe care l-am realizat cu ocazia aniversării celei de-a patra zi de naștere a prințului George", a scris Jackson pe rețeaua de socializare.

George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, își va petrece cea de-a patra aniversare a zilei de naștere în intimitate, alături de familie, după cum a precizat Palatul Kensington într-un comunicat.

Vorbind cu reporterii la începutul acestei săptămâni, prințul William a speculat că fiul său ar putea mânca de unul singur întreg tortul primit cu ocazia zilei sale de naștere.

Prințul William, prințesa Kate, George și sora sa în vârstă de 2 ani, Charlotte, au vizitat săptămâna aceasta Heidelberg, Berlin și Hamburg într-un turneu efectuat în Germania interpretat, la scară largă, drept un efort de a îmbunătăți imaginea Casei regale britanice în Europa pe fondul tensiunilor fără precedent ocazionate de negocierile pentru Brexit, notează sursa citată.

Anterior vizitei în Germania, ducele și ducesa de Cambridge s-au aflat în Polonia. După ce a primit o jucărie destinată nou-născuților, în cadrul unui eveniment pentru start-up-uri desfășurat luni la Varșovia, Kate a glumit în public că ea și soțul ei vor trebui să aibă mai mulți copii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...