Casa Regală: Nicolae Medforth-Mills, tentativă de violare a domiciliului Regelui Mihai, la reședința din Elveția

Casa Regală: Nicolae Medforth-Mills, tentativă de violare a domiciliului Regelui Mihai, la reședința din Elveția

Biroul de Presă al Regelui Mihai I anunță că la poliția elvețiană a fost înaintată o plângere după ce marți seară Nicolae Medforth-Mills, nepotul fostului suveran, a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale, la reședința din Elveția.

 ''Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege'', a anunțat Biroul de Presă al Regelui Mihai I printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Iosif.

În cursul zilei de luni, Casa Regală a anunțat că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, adăugând că Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, în această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria