Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

Casele de pariuri din Marea Britanie au suspendat posibilitatea plasării de pariuri legate de rezultatul viitoarelor alegeri prezidenţiale din Statele Unite, vineri, după ce preşedintele Donald Trump a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează Reuters.

Casa Ladbrokes, casa Paddy Power - cu sediul general în Irlanda - şi portalul de pariuri online Betfair se află printre casele care au suspendat toate pariurile legate de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, programate pe 3 noiembrie.

"Am suspendat temporar pariurile legate de alegerile din Statele Unite, în contextul în care aşteptăm informaţii noi - este procedura standard şi le urăm lui Donald şi Melaniei Trump să se însănătoşească", a declarat o purtătoare de cuvânt a casei Ladbrokes.

Betfair atribuise candidatului democrat Joe Biden o probabilitate de a câştiga de 60%, miercuri, după prima dezbatere electorală a candidaţilor la preşedinţia americană. Şansele lui Biden crescuseră de la 56% înaintea dezbaterii. Cele ale lui Trump au scăzut la 40%.

Plasarea de pariuri pe chestiuni politice este ilegală în Statele Unite, dar permisă şi des întâlnită în Marea Britanie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!