Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

Casele britanice suspendă pariurile electorale americane, după ce Trump a fost infectat cu noul coronavirus

Casele de pariuri din Marea Britanie au suspendat posibilitatea plasării de pariuri legate de rezultatul viitoarelor alegeri prezidenţiale din Statele Unite, vineri, după ce preşedintele Donald Trump a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează Reuters.

Casa Ladbrokes, casa Paddy Power - cu sediul general în Irlanda - şi portalul de pariuri online Betfair se află printre casele care au suspendat toate pariurile legate de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, programate pe 3 noiembrie.

"Am suspendat temporar pariurile legate de alegerile din Statele Unite, în contextul în care aşteptăm informaţii noi - este procedura standard şi le urăm lui Donald şi Melaniei Trump să se însănătoşească", a declarat o purtătoare de cuvânt a casei Ladbrokes.

Betfair atribuise candidatului democrat Joe Biden o probabilitate de a câştiga de 60%, miercuri, după prima dezbatere electorală a candidaţilor la preşedinţia americană. Şansele lui Biden crescuseră de la 56% înaintea dezbaterii. Cele ale lui Trump au scăzut la 40%.

Plasarea de pariuri pe chestiuni politice este ilegală în Statele Unite, dar permisă şi des întâlnită în Marea Britanie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…