Câștig fabulos la loterie, în California. Suma ridicolă pe care a plătit-o un bărbat pe biletul norocos

Câștig fabulos la loterie, în California. Suma ridicolă pe care a plătit-o un bărbat pe biletul norocos

Un bărbat din California a devenit bogat peste noapte, după ce biletul pe care l-a cumpărat la loterie s-a dovediat a fi cel norocos. Fericitul câștigător a plătit o sumă ridicolă pe bilet.

O avere câștigată la loterie FOTO pexels.com

În cadrul extragerii de miercuri seară a fost pus la bătaie un premiu uriaș de 1,7 miliarde de dolari. Un rezident norocos din California a câștigat, relatează Sky News . Acum trebuie să decidă cum va primi suma care i-a schimbat viața.

Deținătorul biletului norocos a câștigat al doilea cel mai mare premiu de la loterie pus în joc vreodată, de 1,7 miliarde de dolari, la Powerball miercuri seara.

Numerele câștigătoare au fost: 22, 24, 40, 52, 64 și Powerball 10.

Biletul câștigător a fost vândut la Midway Market & Liquor din Frazier Park, conform Loteriei din California.

Câștigătorul are acum posibilitatea de a alege să primească jackpot-ul în rate timp de 30 de ani sau toată suma de aproximativ 774,1 milioane dolari.

Recordul mondial, stabilit în noiembrie 2022

Vânzările finale de bilete au împins jackpot-ul dincolo de estimarea făcută de 1,73 miliarde dolari până la 1,77 miliarde dolari la momentul extragerii. Câștigurile de jackpot sunt puține și rare, dar acest lucru nu îi împiedică pe cei care speră și se simt norocoși să cumpere bilete de 2 dolari, care se pare că sunt câștigătoare.

Suma câștigată este sub cea de 2,04 miliarde de dolari, adjudecată în noiembrie anul trecut, care a stabilit un record mondial.

Câștigul de acum a venit după 36 de extrageri consecutive, de când cineva a câștigat ultima dată premiul principal de puțin peste 1 miliard de dolari pe 19 iulie - o serie depășită doar de recordul de 41 de extrageri stabilit în 2021 și 2022.

Şansele de a câştiga sunt de 1 la 292,2 milioane, față de 1 la 1,22 milioane probabilitate să fii lovit de fulger, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie al SUA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?