Cât cere „marca chef Scărlătescu” pe 27 de bucăți de sarmale pentru masa de Paște

Cât cere „marca chef Scărlătescu” pe 27 de bucăți de sarmale pentru masa de Paște

Celebrul bucătar chef Cătălin Scărlătescu este extrem de cunoscut pentru preparatele sale speciale și extrem de gustoase. Nu face doar mâncăruri exotice, ci și cele tradiționale cum sunt sarmalele, pasca, friptură de miel. Acum, fiindcă suntem în apropierea sărbătorilor dacă vrei să-ți iei ceva făcut de el pentru masa de Paște, trebuie să scoți bani frumoși din buzunar, scrie a1.ro .

Chef Cătălin Scărlătescu nu doar că muncește său, ci își dă rețetele și unor restaurante de elită care vând preparatele sub semnătura sa la prețuri care se ridică la nivelul experienței celebrului bucătar. Acum că suntem în apropierea perioadelor Pascale, aceste restaurante vând preparate speciale pentru masa de Paște.

Cât te costă să-ți comanzi 27 de bucăți de sarmale by chef Cătălin Scărlătescu

O porție mare de sarmale by Cătălin Scărlătescu ajunge să atingă prețuri destul de mari. De exemplu, Chef Super Food listează prețurile pentru o porție mică, adică 13 bucăți, 70 de lei, în vreme ce o porție mare, adică 27 de bucăți, costă 137 de lei.

De asemenea, cozonacul lui Scărlătescu are prețul de 96 de lei pentru 0,9 kg, pasca de 0,600 kg are prețul de 73 de lei, drobul de miel de 1,1 kg costă 147 de lei, în vreme ce friptura de curcan la cuptor de 0,700 kg costă 89.90 lei, iar clasica salată de vinete costă 26,90 lei.

Cei care pun la vânzare prepartatele care poartă semnătura celebrului chef Bucătar de la Chefi la cuțite, listează și ingredientele.

Care este rețeta sarmalelor by chef Cătălin Scărlătescu

Ingredientele sunt carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varza murată, foi de dafin, sare și piper. Adăugând că “Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murata, carnea suculentă și condimentele naturale se transforma în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi.”

“Chef Scărlătescu te îmbie acum cu o rețetă proprie de sarmale, în care îmbină tot ce este mai bun din bucătăria romanească, adăugând totodată secrete pe care numai un bucătar cu foarte multa experienta le cunoaște“, este descrierea care se regăsește pe site.

De ce în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu nu există pauză de masă și angajații nu au voie cu telefon mobil

Cătălin Scărlătescu și-a deschis de curând propriul restaurant, un proiect de suflet al chefului, care a fost celebrat printr-un eveniment chiar înainte de Halloween, iar tematica petrecerii a fost în concordanță cu sărbătoarea americană. De curând, invitat în cadrul podcastului moderat de Speak, fost concurent de la Asia Express, bucătarul chef a vorbit despre regulile pe care le impune angajaților săi.

În mediul online au circulat numeroase filmulețe în care chef Cătălin Scărlătescu vorbește despre modul în care își manageriază restaurantul. Declarațiile lui au uimit internauții, mai ales când acesta a vorbit despre faptul că angajații săi nu vor avea pauză de masă.

„La mine în restaurant nu există pauză, la mine în restaurant nu există fumat, la mine în restaurant nu există telefon mobil la personal, la revedere! Vreți pauză, da? Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză.

Bun, vă rog eu frumos să veniți la ora 16.00. Toți veniți, stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și la revedere! Muncă! Asta înseamnă disciplină, asta înseamnă muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vine clientul”, a explicat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a explicat și că angajații lui nu vor avea salariu, ci procente din profitul restaurantului: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine", a mai spus acesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina