Cât costă o cameră la clinica în care s-a internat vloggerița Ana Morodan

Cât costă o cameră la clinica în care s-a internat vloggerița Ana Morodan

Ana Morodan s-a internat într-o clinică de psihiatrie, dar a avut nevoie de aprobarea procurorului pentru asta. Vloggerița este cercetată într-un dosar după ce a fost prinsă la volan sub influența acoolului și a substanțe interzise.

Ana Morodan

Având în vedere modul în care viața ei a luat-orazna, tânăra a luat o deczie complicată. Ea s-a internat într-o clinică privată de psihiatrie din județul Alba. Centrul Medical se află în localitatea Pianu de Jos și oferă servicii profesioniste pentru persoanele care se confruntă cu probleme ca ale Anei Morodan.

Pe site-ul unității medicale sunt afișate tarifele, dar și serviciile oferite aici.

Medicii și psihologii clinicii din Alba le promit viitorilor pacienți că nu vor regreta că au decis să ceară ajutor: „Fiecare minut petrecut în ajutarea voastră să ieșiți la liman va fi o mare bucurie pentru noi. Noi îți întindem o mână pentru a ieși din singurătatea și disperarea pe care o trăiești, în mlaștina amară de autocompătimire. Alcoolul îți este stăpân. Ce întuneric e înainte de ivirea zorilor!”, se precizează pe site-ul spitalului.

Citește toată știrea pe Click!.ro și află toate detaliile despre clinica de psihiatrie la care s-a internat vloggerița Ana Morodan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...