„Cât de frumoasă ești”/Anna Lesko, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor

„Cât de frumoasă ești”/Anna Lesko, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor

Anna Lesko este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, cântăreața cu origini ucrainene are o siluetă de invidiat. Recent, Anna s-a făcut remarcată într-o rochie cu un decolteu îndrăzneț.

Anna Lesko este mândră de felul în care arată și nu odată s-a pozat în ținute sumare pe Instagram. De această dată, interpreta a ales să poarte o rochie cu un decolteu generos în V, dintr-un material transparent. Artista ține un coș plin cu cireșe și a scris la descriere: ”Am si eu un cires al meu!”. Mesajul le-a dat imediat fanilor idei pentru diverse interpretări: ”Nici nu stii din ce sa gusti, cu atatea bunatati”,”Îmi plac cireșele alea”, ”Cum îl cheamă, Cireș Ion sau Cireș Vasile?”

”Îmi place rochia ta ,esti superbă!”, Cât de frumoasă ești Ana!”, ”Semeni cu J.Lo”, i-au scris alți admiratori.

Anna Lesko alege mereu ținute sexy, atât pentru concerte și spectacole, cât și atunci când apare în public. Acum câteva săptămâni, invitată în emisiunea „La Măruță”, interpreta a făcut furori într-o rochie cu aplicații din plasă, foarte decupată, scrie protv.ro .

Sursă foto: Instagram/ anna_lesko


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu