Cât de mult noroc ai în funcție de zodia ta. Cine sunt nativii cărora nu le stă nimic în cale, cui i se pun piedici

Cât de mult noroc ai în funcție de zodia ta. Cine sunt nativii cărora nu le stă nimic în cale, cui i se pun piedici

Norocul este influențat și de zodia în care te-ai născut. Există persoane care au mai mult succes, dar și altele cărora șansa le surâde doar din când în când. Astrologii spun că norocul vine sub diverse forme pentru toată lumea.

Cum stau zodiile la capitolul noroc FOTO Shutterstock

Berbecul

Berbecii sunt din start norocoși întrucât sunt guvernați de planeta Marte, ceea ce îi face pasionali, energici, ambițioși, fiind în stare să învingă obstacolele și să creeze situații care să fie favorabile, relatează qbebe.ro

Pentru că au curaj, își asumă riscuri și își cresc astfel șansele de succes. Totodată, anul acesta se anunță norocos pentru nativii acestei zodii datorită influenței planetei Jupiter, asociată cu abundența, cu prosperitatea.

Taurul

Zodie dominată de Venus, planeta dragostei, a frumuseții și a bunăstării, Taurulreușesc să obțină ceea ce își dorește, însă cu mult efort. Sunt foarte încăpățânați, dar și tenace, așa că nu renunță până când nu își ating țelul.

Se spune că Taurul își face norocul cu mâna sa, chiar dacă este nevoit, uneori, să treacă prin grele încercări. Ca și Berbecul, Taurul este avantajat în acest an de planeta Jupiter, care le va fi alături până în 2024 și care le va oferi oportunități nebănuite.

Gemenii

Și Gemenii se află pe lista zodiilor norocoase, fiind guvernați de Mercur, planeta comunicării. Au o bună capacitate de a procesa rapid informațiile, sunt entuziaști și pozitivi în tot ceea ce fac. Se bazează pe inteligență și sunt capabili să treacă peste cele mai diverse obstacole, lucru care le aduce succesul mult dorit.

Se poate spune că Gemenii au noroc și pentru că îi atrag precum un magnet pe cei din jur și își pot face numeroși prieteni.

Racul

Racul nu se află printre cei norocoși, dar, datorită empatiei și sensibilității, atrag în jurul lor persoane care îi apreciază și care, pe viitor, îi pot sprijini. Ei se bucură de o intuiție deosebită, care le este de folos în diverse situații.

Nativii acestei zodii sunt norocoși că au calități morale deosebite ceea ce înseamnă că îl pot conduce spre oportunități incredibile.

Leul

Zodie de foc, Leul favorizează energiile pozitive. Încrederea în forțele proprii, conștienți de punctele lor forte, aceștia știu cum să le pună în valoare pentru a avea succes. Din acest motiv, Leii nu au nevoie de o stea norocoasă întrucât ei înșiși sunt stele strălucitoare.

Fecioara

Fecioarele își creează singure situațiile favorabile, fiind deosebit de atente la detalii pentru a găsi cele mai bune soluții. Conform astrologilor, sunt și ele printre zodiile care își fac norocul cu mâna lor. Nu își pun speranțele în cei din jur și nici în vreo putere supranaturală.

Balanța

Ca și Taurii, Balanțele, aflate sub influența planetei Venus, au parte de armonie și de bunăstare. Norocul le surâde din karma pozitivă pe care și-o creează prin faptele lor bune.

Alt motiv pentru care Balanțele sunt norocoase este că sunt optimiste prin natura lor. Sunt capabile să vadă și partea plină a paharului, au încredere că au toate șansele să li se întâmple lucruri bune.

Scorpionul

Scorpionii, dominați de Pluto și Marte, sunt printre zodiile norocoase. Deși au momente în care sunt pesimiști și nu cred în succes, realitatea este cu totul alta. De fapt, sunt norocoși pentru că, în momentul în care își propun ceva, au inteligența și ambiția necesare pentru a-și realiza visul.

Săgetătorul

Săgetătorul este considerat cea mai norocoasă zodie. Se bucură de aventuri, prin contextul pe care știe să și-l creeeze, și nu duce lipsă de experiențe prin cre se îmbogățește spiritual. Pe de altă parte, este optimist și capabil să atragă contextele pozitive fără să depună prea mult efort.

Capricornul

Capricornul este ambițios, perseverent și nu renunță niciodată pentru a-și atinge scopurile. Cu alte cuvinte, și el face parte dintre zodiile care cred că norocul ți-l construiești cu mâna ta.

La capitolul bani, aceștia stau bine. Uneori, nativii acestei zodii primesc bani din surse neașteptate, cum ar fi dintr-o moștenire pe care nu au luat-o vreodată în calcul.

Vărsătorul

Vărsătorii sunt norocoși pentru că își trăiesc viața așa cum vor, fără să țină cont de nimic. Ei preferă libertatea de a spune și de a face tot ceea ce simt, lăsându-se conduși de propria intuiție.

Pentru că sunt persoane foarte creative, Vărsătorii au întotdeauna soluții pentru a întoarce lucrurile, la un moment dat, și în favoarea lor.

Peștii

Aceștia se bucură de o combinație energetică unică, oferită de îmbinarea influenței a două planete: Neptun și Jupiter. Ca să aibă noroc, Peștii se bazează atât pe imaginație, cât și pe intuiție și pe creativitate. În plus, se poate spune despre ei că sunt ghidați de forțe nevăzute, care îi ajută să afle cum să procedeze pentru a obține ceea ce vor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro