Cât îl costă un trening personalizat pe Gigi Becali. Ce înseamnă „IC XC NIKA" brodat în piept lângă 2 cruci roșii

Cât îl costă un trening personalizat pe Gigi Becali. Ce înseamnă „IC XC NIKA" brodat în piept lângă 2 cruci roșii

Recunoscut pentru stilul elegant și decent, Gigi Becali nu se uită la bani când vine vorba despre hainele pe care le poartă. Om cu frica lui Dumnezeu, latifundiarul din Pipera poartă acum treninguri create de designerul Alexandru Ciucu. Sumele pe care le achită nu sunt de neglijat.

Treningurile sunt create de designerul Alexandru Ciucu FOTO Adevărul

Ciucu a spus că pentru un singur trening, Gigi Becali plătește aproximativ 1.000 de euro. Acesta este brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”, relatează libertatea.ro Aceste detalii au fost realizate la dorința expresă a lui Gigi Becali.

În ceea ce privește vestimentația, cei doi colaborează de peste 10 ani, Becali mergând la Alexandru Ciucu în momentul în care a aflat că este furnizor pentru Casa Regală a României. De asemenea, acesta a mai spus că toate ideile aparțin lui Gigi Becali și doar un trening costă 1.000 de euro. „Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul,” a spus Alexandru Ciucu.

În mod suprinzător, latifundiarul din Pipera nu este un client dificil. Gigi Becali știe exact ce vrea, iar designerul este mulțumit de colaborarea pe care o au.

Este un om cu care se lucrează foarte ușor, dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă", a spus Ciucu.

Care sunt designerii preferați

Alexandru Ciucu, fostul soț al cântăreței Alina Sorescu, e creator de modă de ani de zile, iar în prezent e student la Paris, acolo face un master despre modă. Curând, el va lansa și o nouă colecție de haine. Este de mai mulți ani furnizor al ținutelor pentru Casa Regală a României. Spune că cele mai importante lucruri în viață le-a învățat de la oamenii care l-au fascinat, iar moda și stilul înseamnă pentru el reperele în funcție de care îți poți contura personalitatea vestimentară. Designerii săi preferați sunt Giorgio Armani și Oswald Boateng.

Despre cel mai reușit costum pe care l-a croit în viața sa a fost că este cel pe care ASR Principele Radu l-a purtat la cununia religioasă a prințului Albert de Monaco.

Tot el spunea că din garderoba oricărui bărbat nu ar trebui să lipsească: smoking, papion și pantofi de lac.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale