Cât tupeu! Viceprimarul Bădulescu, despre proteste: Am avut parte de bătăi de stradă de tip Belfast

Cât tupeu! Viceprimarul Bădulescu, despre proteste: Am avut parte de bătăi de stradă de tip Belfast

Viceprimarul Aurelian Bădulescu,a declarat, după ce a fost la Parchet pentru a vorbi cu procurorii despre evenimentele de pe 10 august, din Piața Victoriei, că ”am avut parte de bătăi de stradă de tip Belfast”.

Violența era aproape de neimaginat”, a susținut Bădulescu, afirmând că Jandarmeria nu a greșit prin reprimarea protestatarilor. ”În opinia mea, jandarmii au procedat atât cât au putut pentru a restabili ordinea de drept”.

De la cine primeam informații? De la cine primeați și dumneavoastră, de la Facebook”, a răspuns el la o întrebare pe această temă a jurnaliștilor.

El a spus că s-a dus acolo să vadă ”dacă sunt manipulanții de tramvai în regulă, că avem depou în spatele Guvernului”.

Bădulescu a fost chemat, vineri, de către procurorii militari de la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul care vizează violențele de la protestul din 10 august.

Viceprimarul spunea luni că a fost în Piața Victoriei dar ”a avut treabă doar cu RATB-ul”

Am fost în piață. Toată lumea a fost. Cum a mers Orban, am fost și eu. Am stat și m-am uitat la lume, ce să fac. Nu am fost în comandament, nu am dat ordine. Noi nu avem atribuții. Legea 550/2004 spune clar cine dă ordine și în ce condiții. Eu am fost în piață să văd dacă oamenii de la RATB au nevoie de ceva, că s-au luat măsuri de devierea circulației. Când se iau măsurile astea eu trebuie să semnez pe niște documente, mă ocup de RATB. Eu am avut treabă doar cu RATB-ul”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru HotNews.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...