Cătălin Bordea: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”

Cătălin Bordea: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”

Familist convins și extrem de îndrăgostit de Livia pe parcursul celor nouă ani petrecuți împreună, Cătălin Bordea suferă groaznic din cauza divorțului. Comediantul nu are de ales și a decis că se va concentra strict pe cariera profesională, iar după ce va încheia filmările pentru iUmor, va încerca să evadeze, măcar o săptămână, undeva departe de Capitală.

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal.Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez', a declarat Cătălin Bordea, potrivit viva.ro

Câștigătorul show-ului America Express nu a ascuns faptul că în ciuda celor întâmplate, încă mai crede în instituția căsătoriei. „Cred, mie chiar mi-a plăcut să fiu căsătorit', a completat acesta.


thumb_catalin-bordea-prima-reactie-dupa-ce-s-ar-fi-despartit-de-sotia-sa-livia-zsolemn-si-trist.webp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”