Cătălin Botezatu are în conturi 100 de milioane de euro? Din ce afacere susține că-i vin atât de mulți bani

Cătălin Botezatu are în conturi 100 de milioane de euro? Din ce afacere susține că-i vin atât de mulți bani

Cătălin Botezatu se poate declara împlinit din punct de vedere financiar. Cunoscutul designer român a adunat 100 de milioane de euro în conturi, însă pandemia i s-a cam resimțit în buzunar în mare parte, dezvăluie voxbiz.ro .

Celebrul designer Cătălin Botezatu este renumit atât în România cât și peste hotare. Înainte de pandemie, acesta organiza evenimente, ateliere cu rochii, așa că ultimul an de zile i-a afectat destul de mult afacerea.

Câți angajați are Cătălin Botezatu

O afacere nu merge niciodată fără suficienți oameni, iar Cătălin Botezatu știe asta. Designerul are 200 de angajați, iar din cauza lipsei de evenimente, acesta a fost nevoit să aducă bani din propriul buzunar pentru a-și putea menține personalul.

El a mai mărturisit că nu a luat niciodată în calcul ideea de a se reprofila pe alt domeniu precum măștile de protecție, acest lucru fiind cu mult sub nivelul său.

”Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese.

E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a mărturisit designerul în podcastul lui Radu Tibulcă.

Cătălin Botezatu și-a deshis un magazin în Londra

Designerul a acaparat nu doar piața din România, dar și cea din Londra. El are un magazin în Marea Britanie, care nu a fost închis nici măcar în timpul pandemiei, ba chiar a reușit să se extindă și mai mult.

De asemenea, Cătălin Botezatu mărturisește că deține magazine în toate mallurile din Capitală, dar și din țară și face tot posibilul să se mențină, după cum spune chiar el, pe linia de plutire.

”În fabrici se face în continuare sale, cu produse tip pret a porter. Nu am închis niciun magazin, din contră, ne-am extins. Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a spus Botezatu.

Câți bani are în conturi Cătălin Botezatu

Dacă vă înterbați ce avere are acesta, ei bine, designerul nu obișnuiește să vorbească prea mult despre banii pe care îi produce. În presă s-a vehiculat că acesta ar avea deja 100 de milioane de euro în conturi, însă Cătălin Botezatu nu a admis niciodată asta.

El mărturisește că nu va comenta niciodată sumele implicate, iar în opinia sa, banii sunt vulgari din toate punctele de vedere.

”Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion…Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a adăugat Botezatu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...