Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles al III-lea

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea regelui Charles al III-lea

Designerul Cătălin Botezatu a observat mai multe greșeli la ținuta purtată de Carmen Iohannis la ceremonia încoronării Majestății Sale Regele Charles al III-lea și a Reginei Camilla.

„Rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat.

Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru UNICA.ro. „Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a continuat Cătălin Botezatu.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa participă la ceremonia de încoronare FOTO Facebook

Președintele Klaus Iohannis și soția sa participă la ceremonia de încoronare FOTO Facebook

În schimb, a lăudat ținuta purtată de Principesa Margareta: „Principesa Margareta este îmbrăcată impecabil pentru un astfel de eveniment. Poartă exact o ținută regală, o ținută ton-sur-ton. A folosit o singură culoare, albastru royal, pantofi în aceeași nuanță și un clutch potrivit. Rochia este din mătase naturală, asociată cu un mantou din brocard. Poartă perlele aferente, ținuta a fost accesorizată cu cercei foarte discreți și, nu în ultimul rând, broșa care cred că reprezintă un crin royal, semn al regalității. Nu are un machiaj strident, poartă ruj nude, exact ce se folosește în astfel de cazuri. Din ce pot observa în imagine, cred că poartă o geantă Alexander McQueen, iar ținuta este impecabilă”, a spus Cătălin Botezatu.

principesa margareta la încoronarea lui charles jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...