Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu: „E altceva, e categoria grea”

Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu: „E altceva, e categoria grea”

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi, a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a făcut cîteva declarații cel puțin interesante. El a vorbit despre mai multe subiecte, însă subiectul a deviat, inevitabil, spre femei.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are un talent incredibil în ceea ce privește industria modei și a reușit să câștige simpatia colegilor de breaslă. Dar creatorul de modă are mereu grijă, atunci când vorbește despre alte vedete de la noi din țară, deși când vorbește, o face cu toată sinceritatea.

Invitat la podcastul lui Măruță, acesta a făcut mai multe afirmații despre femeile cu operații estetice, despre Bianca Drăgușanu, Mihaela Rădulescu, dar și despre Dana Budeanu. „Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (manechine sale, n.r.) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație?”, a spus el.

„Nu îmi plac operațiile exagerate”

În ce privește buzele foarte mari, acesta a mai spus că nu-i plac operațiile estetice exagerate. „Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV. Despre Dana Budeanu, după plecarea de la ProTV, și-a expus opiniile pe YouTube , unde a creat o adevărată comunitate. Despre videoclipurile ei, Cătălin Botezatu a spus: „Mă uit singur și râd ca prostul”.

Dana Budeanu

Dana Budeanu

În ceea ce o privește pe Dana Budeanu ca persoană, Cătălin Botezatu a recunoscut că este o femeie asumată și inteligentă. Ba mai mult, el și-a arătat respectul pe care i-l poartă fostei vedete ProTV.

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă”, a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare