Cătălin Botezatu, o nouă operație la inimă în Turcia! „Mi-au mai montat un stent!”

Cătălin Botezatu, o nouă operație la inimă în Turcia! „Mi-au mai montat un stent!”

Cătălin Botezatu a suferit, în cursul acestei săptămâni, o nouă operație la inimă. Medicii de la spitalul din Turcia unde a mai fost operat i-au montat, pe 12 iulie, cel de-al șaselea stent.

Cătălin Botezatu, alături Eva Pavel, la spitalul din Turcia. FOTO Arhivă personală

Cătălin Botezatu (56 de ani) a efectuat, în aceste zile, 40 de investigații complexe, cu 20 de medici din Istanbul, la spitalul unde i-a fost descoperit, în 2019, cancerul.

Analizele oncologice au ieșit bune, însă comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak, i-a recomandat designerului montarea unui nou stent la inimă.

Cătălin Botezatu nu a mai stat pe gânduri și a luat pe loc decizia de a i se monta stentul. Miercuri, 12 iulie, acesta a suferit o nouă intervenție medicală.

Ce riscuri au vrut medicii să prevină

Deși toate celelalte analizele de sânge și scanări corporale au ieșit perfect, o singură investigație de tip angiografie coronariană a scos la iveală riscul ca o problemă gravă să se declanșeze in viitor.

„Mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional”, a declarat Cătălin Botezatu , după intervenție.

Citește în Click! ce a mai declarat Cătălin Botezatu și ce a spus Eva Pavel, consilier medical internațional și „îngerul păzitor” al lui Botezatul despre intervenție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat