Cătălin Cazacu, acuzat că o înșela pe fosta lui Ionuț Radu cu Denise Rifai

Cătălin Cazacu, acuzat că o înșela pe fosta lui Ionuț Radu cu Denise Rifai

Campionul la motociclism este mare crai printre domnișoarele frumoase din showbiz-ul românesc. Acum, un tabloid scrie că Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru, fosta lui Ionuț Radu, cu Denise Rifai, lucru negat de amândoi.

În presa mondenă au apărut recent imagini cu campionul la motociclism și Denise Rifai, în tandrețuri, într-un club din Constanța. La vremea respectivă, Cazacu îi jura iubire Ramonei Olaru, care nu a fost prezentă la eveniment, pentru că s-ar fi simțit rău. Siteul Cancan a făcut public un video în care prezentatoarea de la Kanal D și fostul iubit al Ramonei Olaru se simțeau bine împreună și s-au apropiat extrem de mult la un moment dat.

Cătălin Cazacu: „Datoria mea de bărbat este să nu comentez”

Pilotul timișorean nu dorit să comenteze prea mult subiectul și spune că datoria lui de bărbat este să fie discret cu femeile din viața lui. Pentru spynews.ro , Cătălin Cazacu a declarat: „Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atat de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur.”

Filmarea cu cei doi este din luna decembrie a anului trecut, cu puțin timp înainte ca Ramona Olaru și Cătălin Cazacu să plece într-o vacanță de lux, însă imaginile au apărut în presă abia acum.

Cătălin Cazacu, acuzat că o înșela pe fosta lui Ionuț Radu cu Denise Rifai! Ce spun cei doi
Cătălin Cazacu

Campionul de motorsport continuă: „Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau. De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este... eu știu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât.”

Între timp, fosta lui Ionuț Radu și Cătălin Cazacu s-au despărțit definitiv. Pilotul a avut mai multe relații până în prezent, iar Ramona Olaru s-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr milionar pe nume Mircea Babagianu.

Denise Rifai a negat idila cu Cătălin Cazacu

După ce imaginile au fost văzute și comentate de toată lumea, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a vrut să își spună partea de adevăr.

„Am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă.

De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...