Cătălin Ivan: Asistăm neputincioși la teleormanizarea României; e timpul să ne trezim

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că în această perioadă "asistăm la teleormanizarea României", afirmând că președintele PSD, Liviu Dragnea, "încearcă să pună stăpânire pe toate instituțiile statului, promovând non-valori".

"Celor care vor vota astăzi la moțiunea lui Dragnea împotriva PSD le mai zic doar câteva lucruri. Nu doar Bădălău va fi cu ochii pe votul vostru. Milioanele de români care au votat în decembrie și-au văzut votul confiscat de această grupare mafiotă. Europa se uită siderată cum un singur om, mai rău decât în Ungaria, încearcă să pună stăpânire pe toate instituțiile statului promovând non-valori, având obediența față de șef drept singură mare calitate", a scris miercuri Cătălin Ivan pe Facebook.

Europarlamentarul îi îndeamnă pe social-democrați să lase frica deoparte și să se gândească la cei care i-au votat.

"Asistăm neputincioși la teleormanizarea României. Viorica Dăncilă propunere de premier?!!! Carmen Dan?!!! Sevil Shhaideh — Dumnezeul dezvoltării României?!!! Este timpul să ne trezim. PSD are oameni infinit mai bine pregătiți care pot să guverneze această țară. Să nu vă fie frică de privirea atentă a lui Bădălău. Să vă fie teamă că familiile voastre, prietenii, vecinii, rudele, cei care v-au votat se vor uita cu emoție și speranța la votul fiecăruia dintre voi", a mai spus Cătălin Ivan.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

3 Judecați voi...

4 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

5 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…