Cătălin Ivan: Sorin Grindeanu este membru PSD cu acte în regulă, potrivit Statutului PSD

Cătălin Ivan: Sorin Grindeanu este membru PSD cu acte în regulă, potrivit Statutului PSD

Sorin Grindeanu este membru PSD, dincolo de orice 'decizie abuzivă' a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru că, potrivit Statutului partidului, numai organizația din care face parte îi poate retrage acest drept, a afirmat vineri europarlamentarul S&D Cătălin Ivan.

"Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din România înregistrat la tribunal și cu valoare de lege, este membru de partid, dincolo de orice decizie abuzivă a Cex-ului. Dragnea îi poate lua funcțiile, poate cere sancționarea lui... orice, mai puțin statutul de membru de partid", a precizat Ivan într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, doar organizația de bază îi poate retrage acest drept lui Sorin Grindeanu, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Și, din câte am aflat, Organizația PSD Timiș, nu doar cea locală de care aparține, îl susține pe Sorin Grindeanu în totalitate. Deci, domnule Liviu Dragnea, puteți avea dorințe de tot felul acasă la dumneavoastră, pe moșie. Pot să vă placă unii și să vă displacă alții. La partid trebuie să respectați legea, adică Statutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte în regulă. Era să uit, sunt cu cotizația la zi la Organizația PSD Iași, deși ați declarat public că nu mai sunt membru din 2015", a mai spus Cătălin Ivan.

Conducerea PSD a votat, joi, pentru excluderea premierului Sorin Grindeanu din partid și pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”