Cătălin Ivan: Sorin Grindeanu este membru PSD cu acte în regulă, potrivit Statutului PSD

Cătălin Ivan: Sorin Grindeanu este membru PSD cu acte în regulă, potrivit Statutului PSD

Sorin Grindeanu este membru PSD, dincolo de orice 'decizie abuzivă' a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru că, potrivit Statutului partidului, numai organizația din care face parte îi poate retrage acest drept, a afirmat vineri europarlamentarul S&D Cătălin Ivan.

"Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din România înregistrat la tribunal și cu valoare de lege, este membru de partid, dincolo de orice decizie abuzivă a Cex-ului. Dragnea îi poate lua funcțiile, poate cere sancționarea lui... orice, mai puțin statutul de membru de partid", a precizat Ivan într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, doar organizația de bază îi poate retrage acest drept lui Sorin Grindeanu, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Și, din câte am aflat, Organizația PSD Timiș, nu doar cea locală de care aparține, îl susține pe Sorin Grindeanu în totalitate. Deci, domnule Liviu Dragnea, puteți avea dorințe de tot felul acasă la dumneavoastră, pe moșie. Pot să vă placă unii și să vă displacă alții. La partid trebuie să respectați legea, adică Statutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte în regulă. Era să uit, sunt cu cotizația la zi la Organizația PSD Iași, deși ați declarat public că nu mai sunt membru din 2015", a mai spus Cătălin Ivan.

Conducerea PSD a votat, joi, pentru excluderea premierului Sorin Grindeanu din partid și pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși