Cătălin Măruță, către cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova: „Vă face să vă simțiți mai bine?”

Cătălin Măruță, către cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova: „Vă face să vă simțiți mai bine?”

De ceva vreme, familia Măruță e ținta unui scandal mediatic iscat în urma apariției Evei în filmul Tati Part Time. Andra și Cătălin și-au apărat fiica de criticile aspre ale unora, însă prezentatorul ProTV a atins și un alt subiect sensibil: ironiile pe seama asemănării lui David Măruță cu manelistul Jean de la Craiova.

Familia Măruță. FOTO arhivă personală

Aspectele legate de asemănarea fiului lui Cătălin Măruță, David, cu manelistul au mai fost dezbătute pe diverse rețele, deși atât prezentatorul, cât și Andra au ales să nu alimenteze asemenea zvonuri extrem de deranjante pentru orice părinte.

Cătălin a decis să însă acum să riposteze.

Cătălin Măruță: „Vă ajută pe voi treaba asta?”

Recent, Cătălin Măruță a ieșit în spațiul public cu mesaje la adresa celor care ani de zile au ironizat faptul că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova.

Cătălin și-a apărat fiul de reacțiile celor care au comentat pe seama asemănării. FOTO Click!

Cătălin și-a apărat fiul de reacțiile celor care au comentat pe seama asemănării. FOTO Click!

Totul a început după ce la Cronica Cârcotașilor a apărut o fotografie în care cei doi apar cu părul aranjat la fel.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Articolul integral, în Click!

Amintim că, odată cu lansarea în cinematografe a filmului românesc „Tati part time”, la începutul anului 2024, curiozitatea și dorința de a viziona o poveste amuzantă i-a făcut pe români să umple sălile de cinema. Eva Măruță (8 ani) este protagonista peliculei, iar talentul său a captivat inimile multora. Cu toate acestea, criticile nu au lipsit, iar răspunsul părinților nu s-a lăsat așteptat.

Cătălin Măruță, despre criticile la adresa fiicei sale

Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Măruță a distribuit un articol apărut în presă, vizați fiind cei care se străduiesc să minimalizeze eforturile Evei. Cu cuvinte pline de înțelepciune și empatie, el a subliniat importanța de a nu lăsa astfel de critici să zdruncine încrederea unui copil care abia începe să-și construiască visuri.

„<<Nu vei reuși niciodată>>, <<Ești praf>>, <<Lasă-te de meserie>>...Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt - ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus - chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a reacționat atunci Cătălin Măruță.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB