Cătălin Predoiu: Am votat pentru seriozitate și profesionalism, pentru că numai acestea sunt soluțiile câștigătoare

Cătălin Predoiu: Am votat pentru seriozitate și profesionalism, pentru că numai acestea sunt soluțiile câștigătoare

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, că a votat pentru seriozitate și profesionalism, acestea fiind soluțiile câștigătoare pentru bucureșteni.

"Sunt convins că va fi începutul unei perioade însorite și pentru București după atâția ani de administrație care ne-a adus numai umbre și multe necazuri. Am votat pentru soluții serioase, am votat pentru seriozitate și profesionalism, pentru că numai acestea sunt soluțiile câștigătoare, soluții câștigătoare pentru bucureșteni, în primul rând", a afirmat Predoiu, după ce a votat la Colegiul Economic "Virgil Madgearu".

El spus că este încrezător că votul bucureștenilor va așeza Capitala acolo unde îi este locul.

"Eu sunt convins (...) că sunt soluții câștigătoare și astăzi din acest vot al bucureștenilor să dea Dumnezeu să iasă o administrație care să așeze orașul acolo unde îi este locul, o mare Capitală europeană", a adăugat Predoiu.

Cătălin Predoiu a venit la vot alături de soția sa.

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Cristina Tatu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Citiți mai mult:
LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...