Cătălin Scărlătescu a slăbit spectaculos în timpul emisiunii America Express. Câte kilograme a dat jos

Cătălin Scărlătescu a slăbit spectaculos în timpul emisiunii America Express. Câte kilograme a dat jos

S-a clasat abia pe locul al treilea în competiția America Express , însă este campion în privința kilogramelor date jos, pe parcursul emisiunii. Chef Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea când a dezvăluit cât de mult a reușit să slăbească.

Chef Scărlătescu a reușit să slăbească 14 kilograme FOTO Arhivă

Chef Cătălin Scărlătescu a părăsit nu doar emisiunea America Express, ci a lăsat în urmă și câteva kilograme bune. Până să ajungă la degustarea preparatelor care mai de care mai deosebite, juratul de la Chefi la Cuțite este acum într-o formă de zile mari.

Mai mult decât atât, el și colegul său, Sorin Bontea, câștigător la Asia Express, îl îndeamnă și pe Florin Dumitrescu să accepte o astfel de provocare.

Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după America Express

Celebrul chef și Doina Teodoru au ratat la limită marea finală a reality show-ului, difuzat de Antena 1. Pe Drumul aurului, cei doi s-au mulțumit cu bronzul, însă pentru Scărlătescu, participarea la emisiune a avut și alte beneficii. El se mândrește acum cu noua siluetă și spune că, puțin mai multă perseverență l-ar aduce chiar la greutatea unui fotbalist.

Mi-am dat sufletul. Uitaţi-vă la mine cum sunt. 14 kilograme am slăbit. Dacă mai slăbesc încă 10 kilograme, pot să intru să joc şi pentru Dinamo, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru AntenaSport.

Colegul său, chef Sorin Bontea a câştigat Asia Express, alături de Răzvan Fodor. Acum a avut rolul de suporter.

Cătălin, number one (n.r. numărul 1)! Am fost cel mai mare susţinător al lui, de pe canapea de data asta, a spus Sorin Bontea.

Cei doi jurați încearcă să îl convingă și pe chef Florin Bontea să pornească în aventură, poate chiar pe un alt continent.

El este leu ca zodie, mi-aş dori tare să meargă în Africa Express şi să îl alerge un leu!, a glumit Cătălin Scărlătescu.

Îl păcălim noi până la urmă să ajungă şi în Africa Express, a spus şi Sorin Bontea.

Eu am aşteptări foarte mari de la Africa Express. Greu acolo, dacă va fi vreodată. Cred că aş putea să mă înţeleg mai bine cu diverse animale, în junglă, decât cu mulţi oameni, a declarat şi Florin Dumitrescu pentru AntenaSport.

În competiția de pe Drumul aurului au mai rămas acum Andreea Bălan şi Andreea Antonescu. Cele două Andre se bat pentru marele titlu din America Express cu juraţii iUmor, Bordea şi Cortea. Echipele se vor înfrunta în Marea Finală America Express, duminica aceasta. De asemenea, luni, la Antena 1, debuteaza și noul sezon Chefi la Cuţite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka