Cataramă a declarat un cavou de 21 mp de peste 5.000 euro/El candidează pentru partidul mort al lui Ponta, la Bihor

Cataramă a declarat un cavou de 21 mp de peste 5.000 euro/El candidează pentru partidul mort al lui Ponta, la Bihor

Viorel Cataramă, cunoscut pentru discursul său în care neagă sau minimizează impactul COVID, a fost cooptat în Pro România, scrie  Newsweek România .

 Viorel Cataramă candidează de pe primul loc la Senat în Bihor din partea Pro România. Cataramă deține o fabrică de mobilă în municipiul Beiuș.
El și-a făcut și primele materiale electorale și a ales sloganul „alege libertatea”.

În Declarația sa de avere, Cataramă menționează trei apartamente și două casă de locuit. Cea mai mare, în suprafață de 1.246 de metri pătrați, este o donație.

Cataramă a trecut și un cavou care are 21 metri pătrați, realizat în 1997. Întrebat de ce l-a trecut în declarația de avere, Cataramă a spus că valoarea lui depășește 5.000 de euro.

Cataramă are 56 de tablouri în valoare de 2 milioane de euro, statui evaluate la 300 de mii, ceasuri de 350 de mii euro și vase decorative de 100.000 euro. Numai butonii de la cămașă și verigheta l-au costat 10.000 euro.

În cel mai bănos cont are doar 115 mii de franci francezi.

CNASAS a anunțat că deși nu a fost informator al Securității, Viorel Cataramă, a fost ”sursă” și avea trei nume conspirative, Viorel”, „W” și „Voicu”.

Declarațiile lui Cataramă:

„Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

Injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât şi prăbuşirea economiei româneşti; experimentul funcţionează, pe viitor nu va mai fi nicio problemă să ne pierdem libertăţile atât de greu câştigate!”

"Nu contest existenţa virusului, contest rezultatele care tot ni se bagă cu pumnul în gură. Nu e atât de primejdios pe cât se spune. Nu e de natură să falimenteze România şi să genereze milioane de români nenorociţi, morţi de foame, fără acces la sănătate şi învăţământ".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…