Categoria „valori”/Așa arată casele interlopilor/Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

Categoria „valori”/Așa arată casele interlopilor/Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

Cei cunoscuți drept interlopi din România au început să se laude cu averea pe rețelele de socializare. Adrian Corduneanu, zis Beleaua, pare să fi devenit ”dependent” de rețelele de socializare, relatează Ziare.com .

Dacă în momentul în care erau restricții de circulație, fratele mai mic al lui Costel Corduneanu se lăuda cum încalcă el legea, fără să pățească nimic, sau posta pe Facebook imagini de la petreceri cu multe persoane, acum a început să le arate urmăritorilor locuința sa.

Astfel, că un ”influencer” adevărat, a postat pe TikTok un video în care își prezintă foișorul amenajat, de curând, probabil. Un grătar imens și o masă mare cu scaune albe sunt așezate cu ”mare gust” spun admiratorii lui. Se pare că mobila este nouă, având în vedere că scaunele încă au pe ele folii de plastic.

”Mă doare la bască. Ce-i frumos, e frumos”, se laudă Corduneanu.

@adriancorduneanu10

Răspunde lui @raducancornelia

♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu

În imagini apare și casa, dar și câinele familiei. Imediat au început să curgă comentariile, iar un internaut scria că a construit o casă similară la un preț de aproximativ 200.000 de euro.

În alte imagini prezintă același foișor, însă acțiunea se petrece ziua, iar activitatea lui principală este să alerge câinele prin curte.

@adriancorduneanu10

♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu

Astfel, urmăritorii lui pot să vadă și vila dar și gazonul și tuile din curte.

Anterior a postat un video în care muta mobila din foișor. Una dintre fetele sale face un comentariu pe fundal. ”Aici se face treabă”, povestește fiica lui Corduneanu.

@adriancorduneanu10

♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu

Glumele internauților ”Îl cauți pe Van Damme să faci un clip”

Într-o altă zi, Adrian Corduneanu a postat un video cu el pe Aeroportul din Iași. Iar urmăritorii l-au ironizat. ”Legenda spune că de o săptămână dormi în aeroport cu speranța ca dai și tu de Van Damme să faci un clip”.

@adriancorduneanu10

♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu



Era aluzie la faptul că Jean-Claude Van Damme a fost filmat cu un grup de ieșeni în mașină. Actorul, aparent în stare de ebrietate, spunea că nu vrea ca imaginile să fie distribuite pe Facebook.

De ce îi urmărim pe interlopi pe rețelele de socializare

"Informația negativă atrage. La un articol de cultură nu se uită foarte mulți. Gradul de cultură este scăzut. Probabil că doar un sfert din populație este reprezentat de intelectuali, restul fiind în categoria medie și chiar sub medie.

Ce citesc și urmăresc aceștia din urmă? Cancanuri. Toți interlopii și maneliștii sunt pe prima pagină. Cancanul atrage, însă cel mai mult faptele cu violență, pentru că acolo este sânge, durere, teama. Este răul, iar acest rău atrage. Oamenii caută senzaționalul", a explicat pentru Ziare.com psihologul criminalist Liviu Cheșnoiu.

Cine sunt interlopii din clanul condus de Corduneanu

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa