Categoria „valori”/Azi, o „goangă” cu interlopii fugari Anaser și Lindon Duduianu...

Categoria „valori”/Azi, o „goangă” cu interlopii fugari Anaser și Lindon Duduianu...

Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser, dat în urmărire internațională din vara anului trecut, a fost obligat în instanță să-și achite facturile restante la o companie de telefonie mobilă. Fugarul urmează să fie executat silit.

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut.

Însă Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, încă din luna mai, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară.

În noaptea de 25 spre 26 septembrie, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români, inclusiv Anaser.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Birmingham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu.

Executat silit pentru că nu și-a plătit telefonul în România

După ce a fugit din țară, Anaser nu și-a mai plătit facturile la telefonul mobil, iar compania la care este abonat a mers în instanță pentru a-și recupera banii. 

Judecătoria Sectorului a decis să-l oblige pe Anaser să-și plătească datoria de 3.500 de lei, iar dacă nu o va face, ceea ce este foarte puțin probbabil, interlopul va fi executat silit. Dacă Anaser are bunuri pe numele lui în România, acestea vor fi scoase la vânzare pentru a fi recuperată suma de 3.559 de lei. 

„Admite în parte cererea de valoare redusă formulată de reclamanta SC … SA, în contradictoriu cu pârâtul DUDUIANU FLORIN. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 3.559,62 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 200 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare.

Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 23.06.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Sector 1. SURSA: Newsweek România


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…