Categoria „valori”/„Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie/În conflict a intervenit și Anaser

Categoria „valori”/„Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie/În conflict a intervenit și Anaser

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, și-a botezat, zilele trecute, băiatul iar petrecerea s-a lăsat cu un scandal uriaș, relatează wowbiz.ro.

Nașul copilului, Florin ”Bujilă”, a fost laun pas de bătaie cu manelistul Leo de la Kuweit. Martorii spun că Bujilă și-a ieșit pur și simplu din minți atunci când Leo a ajuns la botez.

Bujilă, supărat pe Leo de la Kuweit că l-a trădat

Conform unor surse din lumea maneliștilor, scandalul dintre cei doi are rădăcini mai vechi și are legătură cu dosarul de șantaj al Duduienilor, acolo unde atât Bujilă cât și Leo de la Kuweit sau Florin Salam au fost audiați în calitate de victime.

Singurul care a avut curaj să meargă până la capăt și chiar să ceară despăgubiri celor din clanul Duduianu a fost Florin Bujilă, ceilalți maneliști dând înapoi în ultimul moment.

fiul lui Florin salam
Dani, fiul lui Florin Salam, și-a botezat recent copilul

 Bujilă a ajuns însă să-l scoată de tot de la inimă pe Leo de la Kuweit atunci când acesta a mers la Londra, acasă la Anaser Duduianu, de unde a făcut un live în care a dezmințit o postare făcută de Florin în care îl acuza pe interlop că le-a cerut lui și manelistului suma de 20.000 de euro. Postarea respectivă a fost preluată la vremea respectivă de wowbiz.ro iar Anaser a ținut neapărat să o nege prin intermediul lui Leo de la Kuweit.

”Pe toți lăutarii îi tâlhărește și îi terorizează și vrea bani de la mine, Marius Babanu și Marinică Nămol.

Vrea bani și de la Leo de la Kuweit. 20.000 euro. Să vii că îți dau”, a scris Bujilă pe Facebook în 2019, indicându-l pe Anaser Duduianu ca autor al acțiunilor enumerate mai sus.

 Leo de la Kuweit a făcut live cu Anaser și l-a contrazis pe Bujilă

În loc să-i ia partea, Leo de la Kuweit a preferat să nege, lucru care l-a enervat teribil pe Bujilă, care știa că adevărul este cu totul altul.

Bujilă și Leo de la Kuweit
Bujilă și Leo de la Kuweit au fost prieteni până când s-au certat din cauza Duduienilor

 ”Acest om nu mi-a greșit cu nimic, nu mi-a cerut niciodată nici un ban, nu m-a deranjat niciodată cu nimic, nu mi-a zis niciodată să-i fac vreun cadou sau să mă amenințe cu ceva.

A fost o neînțelegere cu mine, cu Bujilă și cu Marinică Nămol, nașul meu. Mi s-a pronunțat numele în acel titlu, precum că mi-ar fi cerut Anaser bani. 20.000 de euro. Să moară familia mea dacă mi-a cerut omul ăsta vreun euro. Tata e prieten cu această familie de 20 de ani. Fac live-ul ăsta să știe toată lumea că sunt familia lui și că el are grijă de mine peste tot, în toată Europa asta”, a spus Leo de la Kuweit la vremea respectivă.

 Stenogramele au arătat că maneliștii erau șantajați de Duduieni

Ulterior, cazul de șantaj a ajuns la DIICOT, iar stenogramele au confirmat faptul că Duduienii storceau bani de la maneliști. Pe de altă parte, Leo de la Kuweit a devenit mai apropiat de clanul Sportivilor din București.

Anaser Duduianu
Anaser Duduianu e urmărit general în dosarul șantajului la maneliști

 Florin Bujilă a fost ginerele cunoscutului impresar Ion Petrișor, care a murit recent de COVID în închisoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Așa o fi?

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...