Categoria „valori”/Sume confiscate de la Clanul Sadoveanu: 152.000 euro, 38.250 USD și 8.020 lire sterline

Categoria „valori”/Sume confiscate de la Clanul Sadoveanu: 152.000 euro, 38.250 USD și 8.020 lire sterline

Joi dimineață, mai multe percheziții au fost desfășurate simultan la adrese cu legătură cu interlopii cunoscuți drept "clanul Sadoveanu".
 
În urma perchezițiilor efectuate joi dimineață la membrii grupării Sadovenii, Poliția a ridicat următoarele bunuri: 24 arme albe (cuțite, macete, săbii) și zece obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft, sumele de 152.000 euro, 38.250 USD si 8.020 lire sterline, bijuterii din aur.

Poliția a efectuat 16 percheziții în București, Ilfov și Teleorman, la 13 persoane suspectate de șantaj, cămătărie și amenințare. Descinderile oamenilor legii i-au vizat pe membri ai grupării Sadoveanu, un cunoscut clan interlop.

În urma acestui demers au fost reținuți șapte autori pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, față de aceștia fiind efectuată propunere pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă.

In luna iulie, clanul Sadoveanu isi ameninta rivalii, in parcarea unui hypermarket din cartierul Militari intr-un live, pe Facebook.

"Fiecare ne-am luat cartierul nostru! Nu aveti voie, vere, sa veniti peste zonele noastre: 1 Mai, Grivita, Chibrit, Giulesti, Chiajna, Dragomiresti... Duceti-va, frate, in oras! Duceti-va unde nu sunt tiganii de tiganie! In caz ca va faceti ambitii, pur si simplu se irita tigania! Daca nu luati in seama, facem belea chiar daca ajungem la puscarie! Noi suntem obisnuiti cu puscariile!", spune unul dintre liderii clanului Sadoveanu, una dintre cele mai cunoscute grupari din Bucuresti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”