Categoria „valori”/VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Categoria „valori”/VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Manelistul Gaby din Giulești a făcut un live, la cererea lui Aly Duduianu, în care a explicat că maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie” care era făcută pentru un celebru interlop i-a fost furată și transformă în piesa „Sânge cu sânge plătim”.

Melodia „Sânge cu sânge plătim 2021” a fost interpretată ca un mesaj de răzbunare a clanului Duduianu pentru uciderea lui Emi Pian.

„Distribuiți să intre cât mai multă lume! E ceva foarte serios de discutat, trebuie neapărat făcut anunțul.Fraților, ca să înțeleagă toată lumea despre ce e vorba. În luna august un băiat de la Tecuci, Bebe, m-a chemat să-i fac o melodie că a avut o belea cu neamul lui de acolo. Fac anunțul să audă televiziunea și poliția. M-a sunat să-i fac o melodie de ascultare despre cum s-a bătut cu oamenii aia. Cineva care vrea să facă vizionări de pe Youtube a copiat melodia de la mine și a tăiat piesa originală și dedicația", a transmis Gaby din Giulești.

La cererea lui Aly Duduianu, manelistul a explicat că familia lui Emi Pian este una pașnică și nu vrea răzbunare:

„Au copiat melodia și au pus poze cu neamul lui Emi Pian și cu amenințări. Melodia nu e pentru familia lui Emi Pian, nu m-au pus ei. Ei sunt băieți la locul lor, știe toată țara. Nu m-a pus absolut nimeni din neamul lor să fac melodia asta. E pentru un băiat care s-a dus la pușcărie. Vreau să vadă cei de la poliție și ziarele. Ei sunt panșinici nu au gând de răzbunare.”

Melodia numită „Sânge cu sânge plătim 2021” a făcut zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...