Categoric, Melania nu vrea ca soțul ei să o țină de mână în public!

Categoric, Melania nu vrea ca soțul ei să o țină de mână în public!

Prima doamnă a Statelor Unite pare să respingă contactul soțului ei, și nu doar din motive de protocol, scrie Huffington Post, după ce gestul ei de respingere, când Donald Trump încearcă să o ia de mână, observat luni la Tel Aviv, s-a repetat a doua zi la Roma.

De data aceasta, nu mai este nicio îndoială: Melania Trump nu vrea ca soțul ei să o ia de mână în public.

Cu doar o zi în urmă la Tel Aviv, se putea crede că prima doamnă a dorit să respecte protocolul diplomatic, dar repetarea gestului pe pista de pe aeroportul din Roma, unde cei doi au aterizat miercuri, este de natură să elimine această ipoteză, comentează sursa citată .

Refuzând mâna soțului ei, sub pretextul de a-și aranja părul, Melania Trump pare deosebit de nervoasă ... așa cum a părut și cu o zi înainte în timpul vizitei lor în Israel, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Este vorba de o dificultate persistentă în a-și asuma sarcinile de primă doamnă, sau de o problemă personală cu Donald? În orice caz, fiecare zi pare să demonstreze răceala care s-a instalat în cuplul Trump, conchide ziarul.

Președintele american, Donald Trump, însoțit de soția sa, Melania, a început vinerea trecută primul său turneu internațional, cu etape în Arabia Saudită, Israel, Vatican și Belgia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina