Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai demente!

Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai demente!

Câteva observații-CHEIE despre ce întâmplă acum în România! Propaganda PSD, manipulări din ce în ce mai demente! Observațiile au fost făcute de jurnalistul Ionel Stoica pe contul său de Facebook. I.Stoica știe foarte bine despre ce vorbește, de ani de zile scrie despre acest subiect: justiția.

Ce a scris Ionel Stoica:

„Câteva idei din bula mea de pe facebook, despre situația din justiție. Unde s-a ajuns!

- Probele legal obtinute de procurori nu pot fi folosite în anchete, dar sunt bune probele oferite de inculpații fugari.

- CCR și Avocatul Poporului sunt preocupați mai mult de situația infractorilor, decât de cea a victimelor.

- Țara în care infractorii îi pun sub acuzare pe procurori.

- Oficialii români sunt cercetați dacă încearcă să aducă în țară condamnații.

- Statul nu se implică pentru aducerea în țară a unora ca Dragoș Săvulescu, Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, Puiu Popoviciu, Elan Schwartzenberg, sau cei doi foști deputați UDMR, Olosz Gergely și Attila Markó- protejați de Viktor Orban.

- Și preferata mea: “Vedeți diferența intre un vinovat și nevinovat? Kovesi pleacă din România în timpul zilei, cu toate televiziunile după ea, fără să se ferească. Ghiță, Udrea, Popoviciu, Mazăre au plecat pe ascuns, noaptea ca hoții. Poate acum vă e clar!”





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale