Câteva zeci de persoane la un miting împotriva vaccinării la Buzău

Câteva zeci de persoane la un miting împotriva vaccinării la Buzău

Câteva zeci de persoane au participat sâmbătă, la Buzău, la un miting împotriva vaccinării, organizat de Fundaţia creştină ''Sfântul Sava'' şi ASCIOR (Asociaţia pentru Civilizaţi Ortodoxă) - filiala Buzău.

Participanţii au afişat pancarte cu mesaje precum "Nu vrem să fim sclavii dictaturii medicale", "Nu ne omorâţi copiii", "Vaccinarea este o practică fascistă".

"Nu ne opunem vaccinării, ci efectelor secundare care de fapt sunt efecte majore asupra unor oameni. Acceptăm vaccinarea, dar nu pentru oricine. 1 la sută sau 1 la mie au de suferit, iar noi suntem obligaţi să luptăm pentru ei, căci sunt copiii noştri şi pot ajunge în scaunul rulant", a susţinut Nicolae Muşat, preşedintele ASCIOR Buzău.

"Ştim că trupurile noastre sunt temple ale Duhului Sfânt, iar Sfântul Pavel spune că cei care nu vor avea grijă de acest templu îl va nimici Dumnezeu pe el. Deci noi avem o datorie faţă de noi, faţă de copiii noştri şi faţă de viitorul acestei ţări", a afirmat preotul Eduard Coman, prezent la manifestaţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!