Câți bani ar primi Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat

Câți bani ar primi Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat

Proverbul conform căruia atunci când nu ai noroc în dragoste, ai noroc la bani, pare să i se potrivească perfect Mădălinei Ghenea. La numai o lună după ce a fost părăsită de fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, fotomodelul de 33 de ani a primit o veste excepțională. O va interpreta pe marea actriță Sophia Loren în filmul “House of Gucci”. Filmul va reda viața și moartea unuia dintre moștenitorii imperiului Gucci, Maurizio Gucci, iar protagoniștii peliculei sunt Lady Gaga și Adam Driver.

Conform surselor playtech.ro, frumoasa româncă nu a participat la un casting pentru a obține rolul și nici nu a avut concurență.

Ea a fost chemată de regizorul Ridley Scott la o probă, pe care a reușit să o treacă în numai 20 de minute. Un mare avantaj a constat în faptul că, de-a lungul anilor, Ghenea a fost comparată de nenumărate ori în presa internațională cu Sophia Loren, datorită asemănării uluitoare.

Deși nu a fost anunțată oficial ca fiind parte din distribuție, Mădălina a fost fotografiată zilele trecute la Roma, chiar în momentele în care filma alături de Al Pacino. Rolul Sophiei Loren nu este unul principal iar pentru cadrele în care apare, frumoasa româncă a fost remunerată, conform acelorași surse, cu suma de 50.000 de euro. Desigur, nu onorariul este cel mai important, filmul “House of Gucci” reprezentând o oportunitate excepțională pentru ca Ghenea să devină și mai vizibilă pentru producătorii de la Hollywood.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...