Câți români știu asta? Cum sunt HĂITUȚI Kovesi, Lazăr și Dănileț! Veți avea un șoc citind acest document!

Câți români știu asta? Cum sunt HĂITUȚI Kovesi, Lazăr și Dănileț! Veți avea un șoc citind acest document!

Câți români știu asta? Cum sunt HĂITUȚI Kovesi, Lazăr și Dănileț! Veți avea un șoc citind acest document!

Ziare.com a solicitat in data de 18 ianuarie Inspectiei Judiciare mai multe date cu privire la sesizarile si autosesizarile inregistrate de la 1 ianuarie 2018 si pana azi pe numele unor judecatori si procurori foarte activi in spatiul public, dar pozitionati in tabere adverse in ceea ce priveste, de exemplu, modificarea legislatiei, presiunile politice asupra magistratilor sau respectarea recomandarilor din rapoartele MCV.

Conform raspunsului oficial primit in data de 1 martie, pe primul loc in clasamentul celor 11 nume puse pe lista se afla fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, cu 41 de sesizari directe si 6 sesizari din oficiu, urmata de procurorul general, Augustin Lazar, pe numele caruia de la 1 ianuarie 2018 si pana acum au fost inregistrate 36 de sesizari directe si una din oficiu.

Cei doi sunt urmati de procurorul Adina Florea, sefa in sectia de investigare a magistratilor, cu 12 sesizari directe si niciuna din oficiu. In schimb, Inspectia Judiciara s-a autosesizat de 5 ori in cazul judecatorului Cristi Danilet, care mai are depuse pe numele sau alte 6 sesizari directe. Si judecatorul Ciprian Coada are tot 11 sesizari depuse pe numele sau, dar toate directe.

Pe lista trimisa la IJ mai sunt si alte cateva nume de judecatori foarte activi pe retelele de socializare sau in unele studiouri de televiziune, cu opinii politice vadit exprimate, insa in cazul lor Inspectia Judiciara pare sa fi fost pana acum ceva mai ingaduitoare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia