Catinca Roman dă de pământ cu cei care au criticat-o: „Unii se jelesc. Sunt judecată că nu am plâns pe buza gropii”

Catinca Roman dă de pământ cu cei care au criticat-o: „Unii se jelesc. Sunt judecată că nu am plâns pe buza gropii”

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, dă de pământ cu românii care au criticat-o că nu și-a plâns mama, iar fata sa, Calina, nu a venit la înmormântarea bunicii, în schimb a petrecut alături de prieteni.

Catinca Roman i-a pus la punct pe românii care au criticat-o FOTO Adevărul

Distrusă de moartea mamei sale, dar și foarte afectată de ceea ce s-a comentat în spațiul public, sora Oanei Roman, a lămurit situația. Calina a fost la priveghi duminică seară și a stat lângă sicriul bunicii sale timp de 2 ore. Mai mult decât atât, aceasta și-a dorit să o vadă pentru ultima dată, motiv pentru care a ridicat capacul coșciugului.

„A plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

De asemenea, ea a ținut să precizeze că fiecare își trăiește suferința în mod personal, făcând referire la faptul că a fost criticată pentru că nu și-a plâns mama.

„M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie”, a spus Catinca Roman.

Citește articolul complet pe click.ro.

Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală. Colivă ornată cu foiță de aur și slujbă oficiată de patru preoți

Mioara Roman, fosta soţie a prim-ministrului Petre Roman, a fos t înmormântată luni, 26 februarie, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală, după slujba care a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.

Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a murit vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Fostă jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă, Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, suferea de Alzheimer și avea probleme locomotorii și și-a petrecut ultimii ani într-un azil din apropierea Capitalei, la Snagov.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus duminică, 25 februarie, la aceeași biserică unde a avut loc slujba de înmormântare.

Fiica Mioarei Roman, Oana Roman, a vrut o înmormântare somptuoasă pentru mama sa. Astfel, a apelat la serviciile Gabrielei Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”.

Paparazzi Click! au văzut-o pe „Regina Întunericului” aducând coliva pentru înmormântare. Coliva a fost ornată cu foiță de aur, iar crucea a fost realizată din perele de 24 de karate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat