Caz concret, nu banc/Ce se întâmplă când un ardelean are niște bani și vrea să facă sex

Caz concret, nu banc/Ce se întâmplă când un ardelean are niște bani și vrea să facă sex

Dornic de a cunoaște o femeie cu care să se căsătorească, un bărbat din Cluj a făcut un filmuleț video cu banii pe care îi avea și l-a postat pe TikTok. Imaginile au fost văzute de o femeie care îl cunoștea, care, împreună cu concubinul ei, a pus la care un jaf.

Femeia (Raluca Ț.) l-a contactat pe bărbat și a început să converseze cu acesta și au stabilit să se întâlnească în municipiul Aiud. Întâlnirea a avut loc, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel. Ulterior, au mers într-un parc din oraș pentru a continua discuțiile. Cei doi erau urmăriți de concubinul femeii, care aștepta momentul prielnic pentru a interveni.

„După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul D.L. (concubinul femeii) îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț. În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care bărbatul nu a fost de acord”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

În aceste condiții, femeia a luat cu forța de la bărbat mai multe bancnote, în sumă totală de 6.335 de lei. Victima a încercat să recupereze banii, dar femeia s-a opus, iar cei doi au început să se îmbrâncească. La scurt timp, concubinul femeii a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca bărbatului şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre acesta. De frică, bărbatul a fugit și a mers la poliție, unde a depus plângere.

Cei doi agresori au fost depistați rapid și au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie. Femeia a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar concubinul acesteia (Daniel L.) a primit tot 2 ani şi 6 luni închisoare, însă acesta mai avea și o condamnare pentru act sexual cu un minor, a cărei executare era amânată.

Prin contopire, pedeapsa finală a acestuia a ajuns la 3 ani închisoare în regim de detenţie. Victima și-a recuperat banii, astfel încât nu a mai avut pretenții financiare de la cei doi. Hotărârea din 4 iulie 2023 pronunțată de Judecătoria Aiud poate di contestată cu apel.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat