Caz de spionaj între doi pârțoi liberali

Caz de spionaj între doi pârțoi liberali

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a fost înregistrată în biroul său de către un coleg de partid, Constantin Șovăială, președintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, relatează Turnul Sfatului. Cei doi candidează pentru funcția de președinte al organizației la alegerile care se vor organiza în 6 august. Turcan este susținută de premierul Florin Cîțu, în timp ce Șovială este susținut de președintele partidului, Ludovic Orban.

Supărat că Turcan nu i-a oferit locul doi la Camera Deputaților, la alegerile de acum anul trecut, secretarul general al organizației s-a gândit să o înregistreze, pentru a-i demonstra acesteia că nu-și ține promisiunile, susțin surse apropiate lui Șovăială, citate de Turnul Sfatului. De cealaltă parte, Șovăială este acuzat că înregistrând-o pe Raluca Turcan, acesta încerca să acumuleze informații pentru a le putea folosi în campania internă.

Ministrul Muncii nu a vrut să comenteze situația: ”Nu comentez nimic legat de acest subiect”, a transmis Raluca Turcan. Constantin Șovăială, cel care ocupă și funcția de secretar general al PNL Sibiu, a transmis că liberalii sibieni trebuie să-și aleagă liderul bazându-se pe ”modestia, faptele și buna credință pe care fiecare candidat le-a demonstrat direct, personal”.

”Nu e momentul pentru discutarea în public a unor astfel de întâmplări, reale sau nu. Colegilor mei trebuie să li se permită să-și aleagă liderul bazându-se pe modestia, faptele și buna credință pe care fiecare candidat și le-a demonstrat direct, personal. Ca în orice organizație, subiecte cu potențial inflamator se pot găsi sau se pot inventa, dar cred că avem capacitatea de a ne concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat”, a transmis președintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților.

Sursele citate de ziarul sibian susțin că Șovăială a fost dat de gol de tehnologie. ”Șovăială s-a gândit să o înregistreze pe Turcan cu telefonul mobil, iar pentru asta a folosit un Iphone pe care deputatul l-a procurat de puțin timp. Neobișnuit cu el, nu a știut că funcția de înregistrare este presetată cu menținerea permanentă pe ecranul principal, iar Raluca Turcan a observat ceva ciudat la aparat. I-a cerut telefonul și l-a predat urgent unui consilier. Acesta, atunci când l-a depozitat într-un sertar, a observat că încă înregistrează, anunțând-o pe șefa PNL Sibiu. Aceasta i-a reproșat lui Șovăială acest gest, iar din acel moment, între cei doi nu a mai existat practic nicio relație de colaborare”, scrie Turnul Sfatului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”