Caz fără precedent într-o comună din România!

Caz fără precedent într-o comună din România!

Este forfotă mare la 30 și ceva de kilometri de reședința de județ, oamenii ieșind deja pe ulițe și pe străzile asfaltate pentru a protesta. "Afară cu milionarul din Pechea!", "Nu avem nevoie de îmbogățiți la jocurile de noroc" sau "Noi muncim, nu jucăm la pariuri" sunt doar câteva dintre lozincile afișate de oamenii obișnuiți. Unul dintre ei, nea Petrică, ne-a spus-o direct: "Pechea a devenit cunoscută doar prin boxeri și prin câțiva privatizați care abia își mai aduc aminte de comună, dar nu prin milionari la loto care sigur se vor face că nu ne cunosc. Noi suntem cu Lucian Bute și cu ceilalți boxeri. Atât!" Este o mișcare fără precedent în această zonă a României.

Să fie invidie pură la mijloc? Tanti Lenuța, care stă mai la vale de spitalul din Pechea, spune că nu neapărat: "Ce exemplu le dă milionarul ăsta la tinerii noștri? Că din loto sau păcănele devii om bogat, aranjat la casa ta? Nu este normal, noi ne facem viitorul doar prin sudoarea frunții, scrie Viața Liberă .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?