Caz revoltător: Un medic de familie și-a trimis pacienții să-și caute alt doctor pentru că sunt „toți bolnavi“

Caz revoltător: Un medic de familie și-a trimis pacienții să-și caute alt doctor pentru că sunt „toți bolnavi“

O femeie din Ilfov a dezvăluit faptul că medicul de familie a refuzat să o mai primească, invocând faptul că toți membrii familiei ei sunt bolnavi.

Femeia din Ilfov a povestit pe grupul Avocatul online cum a fost tratată de medicul de familie: „Am fost la medicul de familie în seara asta să-i scot o trimitere fratelui meu pentru internare, el este asigurat medical, la fel și eu și soțul meu si băiatul meu, toți suntem înscriși la același medic de familie și în seara asta doamna doctor a zis că nu ne mai primește la dumneaei, să ne căutăm alt medic de familie, că suntem toți bolnavi, soțul infarct, fratele dializă, eu tensiune și alte probleme, are dreptate să nu ne mai primească și să ne spună să ne căutăm alt medic de familie? Noi plătim asigurarea toți“, a povestit pacienta.

În continuare, femeia cere sfatul specialiștilor. „Aș dori, dacă printre dumneavoastră există cineva care cunoaște legile, să ne îndrume ce avem de făcut, totuși eu îngrijesc două persoane cu handicap. Nu-i posibil să le ia dreptul la viață și sănătate doar că sunt persoane cu handicap. Doamna știe foarte bine că e singurul cabinet în comună și mă trimite la București să-mi caut medic de familie, dar ani de zile, cât soțul și fratele au fost sănătoși, i-a convenit să ia bani pe asigurare, acum că s-au îmbolnăvit și amândoi sunt persoane cu handicap, nu vrea să-mi dea trimitere, medicamente, vrea să scape de ei, ori eu nu-mi permit să plătesc mașină până la București, 10 km, de câte ori trebuie să-i duc la consultație“, a adăugat femeia în comentarii.

Toți cei care au aflat de ceea ce i s-a întâmplat femeii au fost revoltați și i-au dat sfaturi cum să procedeze pentru ca a stfel de întâmplări să nu mai aibă loc . Unii i-au sugerat să-i ceară medicului refuzul în scris, iar alții să o reclame pe doctoriță: „Faceti reclamatie la Colegiul Medicilor ,ei vor face niste investigatii si se va face dreptate“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...