Caz șocant în Rusia: Luptătorul MMA, Pisarev, mort în somn. Primele informații, cutremurătoare

Caz șocant în Rusia: Luptătorul MMA, Pisarev, mort în somn. Primele informații, cutremurătoare

Risc Seismic

Luptătorul rus de arte marţiale mixte (MMA) Aleksandr Pisarev a încetat din viaţă la vârsta de 33 de ani, în urma unei presupuse otrăviri cu opioide, a anunţat miercuri presa rusă, care citează surse din anturajul sportivului, informează EFE.

Pisarev ar fi fost otrăvit, la fel ca și soția sa, internată acum în spital.

"Conform datelor anterioare, decesul a fost cauzat intoxicaţiei cu opioide. Încă nu ştim de unde au venit şi care a fost cauza. Vom avea rezultatele finale ale analizelor în câteva zile", a afirmat una dintre surse, citată de agenţia TASS.

Duminica trecută, Pisarev şi soţia sa le-au spus rudelor lor că se simt rău. Sportivul a murit în somn, iar soţia sa, otrăvită şi ea, este internată în prezent într-un spital.

Potrivit mass-media, se bănuieşte că sportivul a fost otrăvit cu un pepene verde, ipoteză care, deocamdată, nu a fost confirmată.

Comitetul de Instrucţie al regiunii Moscova a raportat pe canalul său de Telegram că "moartea sportivului a avut loc ca urmare a otrăvirii cu o substanţă care nu a fost determinată".

"Anchetatorii inspectează locul evenimentelor, sunt ridicate obiecte care ar putea fi semnificative pentru anchetă, se efectuează expertize chimice criminale", a precizat entitatea.

Aleksandr Pisarev, a cărui ultimă luptă - în care a pierdut în faţa compatriotului său Maxim Usoian - a avut loc în oraşul rus Ekaterinburg, în februarie 2020, a fost campion al Moscovei şi finalist la Campionatul European de MMA.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...