Cazul de la Caracal/ Mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă, prelungit cu încă 30 de zile

Cazul de la Caracal/ Mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă, prelungit cu încă 30 de zile

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, a fost prelungit miercuri, de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 24 septembrie.

Cauza având ca obiect prelungirea mandatului de arestare preventivă a fost analizată miercuri dimineaţa, la Tribunalul Olt, în prezenţa lui Gheorghe Dincă.

Tribunalul Dolj a decis, pe 27 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal fiind, la acel moment, acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol. Ulterior, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale şi pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pe 30 iulie, Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia pe care o formulase la decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Dolj. AGERPRES / (AS - autor: Cristina Matei, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale