Cazul de la Caracal/Avocat: A fost găsit telefonul pe care Dincă l-a folosit să sune familia Luizei

Cazul de la Caracal/Avocat: A fost găsit telefonul pe care Dincă l-a folosit să sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anunţat miercuri că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei, după dispariţia fetei.

"Informaticienii desfăşoară la faţa locului expertiza informatică. A fost găsit şi se expertizează, respectiv se copiază datele, dintr-un alt telefon ce aparţine lui Dincă. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care Dincă le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reuşit să depisteze acest telefon la o familie. Se descarcă datele şi de pe acest mediu de stocare", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Avocatul a mai spus că specialiştii DIICOT vor efectua joi o expertiză în cazul celor trei telefoane, unui laptop şi unui aparat foto, găsite anterior în locuinţa lui Gheorghe Dincă.

"Informaticienii DIICOT procesează datele pentru a putea fi deschise mâine. Există nişte software care le prelucrează pentru a putea fi deschise. S-ar putea ca DIICOT să iasă într-o conferinţă de presă să vă explice din ce categorie sunt acele date. (...) A sosit şi telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic, ci numai probele biologice. Este în lucru la informaticieni", a precizat Pop.

El a adăugat că au fost găsite alte fragmente osoase, dintre care unele sunt de natură umană.

Poliţiştii criminalişti şi procurorii DIICOT continuă miercuri, pentru a şasea zi, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa